Basaforca pozz vidija sam te prošlo lito u Lučicama na Braču krasan brod svaka čast.Vidim neke su priče o solarima.Ja ih koristim sigurno 15- tak godina i super sam zadovoljan sa tom vrstom energije čisto tiho i jeftino.Pa ovaj panel od 150W je doša cca 1100 kn .Stavi koliko god može stat jer bude i oblačnih dana.Ja imam cca 400w solara i isto toliko servisnih baterija i radi stalno frižider i imam el Wc i laptop i dosta potrošača jer sam đitaš i viruj mi već treće lito nisam nikad mora palit motor radi dopunjavanja baterija.A budem na moru po 3 miseca.Na kraju ćeš ti prodat agregat i još ćeš bit na dobitku viruj mi.Frend na Marušića isto ima 600w i ima inverter i koristi čak i mixer uz Tv i laptop koji cijeli dan rade zbog unučadi i sve pet. Moj savjet samo stavi solara koliko god stane:thumbup: ě
Dragi agregat ostaje za toster Nista se ne skida, bolje imat uduplo nego da kad triba nemas! Jesi ti bija na u Lucicama na kontra bandu od mene prvi brod, sa Adriatikom i malom pasarom?
Znači na sve misliš.Ja ću za koji dan tu di si sad malo zapadnije na jednog Baylinera instalirat dodatni solar dual regler i Mt-meter MT-1.Upravo su stigli preki ebay-a.Reka sam ti solara nikad nije viška.