Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
nostromo je napisao/la:Ma di si Zoriceeee Potpisujen svaku ric, 60 ks je malo i na quicksilveru 520 bez nadkabine koji je gliser. Ja bi za minimum uzeja 75ks.
Inace Fortis mi ne lezi nikako...vizualno je neelegantan, da ne kazen zdepast, cudna prova i krma,pari improvan kad ga gledas, nema tu nikakve dopadljivosti, atraktivnosti dizajna da bi privuklo kupca na prvu. O maritimnosti necu jer se nisan vozija u njemu. Svaka cast ali Graso je za njega olicenje elegancije.
slot je napisao/la:60-ka je sasvim solidno,neka ima prosjecno 15-16 nm putne za razliku od gradaca 6-6,5nm,to je avion
nostromo je napisao/la:Stvar ukusa, samo san naglas razmislja, nisu ni Grase bog zna sta lipi, isprike proizvođaču Fortisa Eto kad cujen da su na Audiju Škodini vijci...nije marketinski dobro, ali bome ova nova Octavia je mraaak. Usto ima komfor A 6.
zorica je napisao/la:volija bi da mi se javi koji vlasnik sa 60 tkom i da mi kaze nakon godinu dvi koristenja i opremanja broda svim i svacim kol;ika mu je putna, kolika potrosnja, i normalno ocekujem sliku putne s boka. nakon toga ja saljem podatke pa da ih usporedimo
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.