zuki je napisao/la:Nije mi vrag dao mira pa pronašao na ebaju dijagnostiku s kablom za neku sitnu lovu,
Imaš li možda još link za ebay, moram sebi kupiti ...
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
zuki je napisao/la:Nije mi vrag dao mira pa pronašao na ebaju dijagnostiku s kablom za neku sitnu lovu,
Rap je napisao/la:Da ne otvaram novu temu,molim znalce za preporuku između E-tec 50 i E-tec 60.Na čamac ide max snaga motora 60 KS.
zuki je napisao/la:
Ako ti nije do krajnje brzine, uzmi 50 jer kazu da jednako guraju 40-50-60 na nizim okretajima
zuki je napisao/la:Rap je napisao/la:Da ne otvaram novu temu,molim znalce za preporuku između E-tec 50 i E-tec 60.Na čamac ide max snaga motora 60 KS.
Razlika ti je jedino u nekom vodenom ventilu koji daje extra punch na visim okretajima za nesto vecu snagu kod krajnjih okretaja. Ako ti nije do krajnje brzine, uzmi 50 jer kazu da jednako guraju 40-50-60 na nizim okretajima
madi je napisao/la:zuki je napisao/la:
Ako ti nije do krajnje brzine, uzmi 50 jer kazu da jednako guraju 40-50-60 na nizim okretajima
Nisam htio ovdje pametovat, ali Evinrude 25ks po snazi jednak je četverotaktnom 30ks.
Ludi Ameri, što znači "sirova snaga", yamaha nije nikad demantirala:
Lumaca je napisao/la:Dvije godine sam imao Evinrude E-tec 75 na OPEN fishermanu od 5.7m. Nikad problema sa motorom, izuzetno snažan već na niskim okretajima, glisiranje 18-19 čv na 3800 okretaja. Jedino treba uzet u obzir da motor nije pogodan za panulanje i dugotrajni rad na minimumu... nakon cca sat vremena u takvom režimu traži da ga se malo "raspuše" na većim okretajima.
Rap je napisao/la:zuki je napisao/la:Rap je napisao/la:Da ne otvaram novu temu,molim znalce za preporuku između E-tec 50 i E-tec 60.Na čamac ide max snaga motora 60 KS.
Razlika ti je jedino u nekom vodenom ventilu koji daje extra punch na visim okretajima za nesto vecu snagu kod krajnjih okretaja. Ako ti nije do krajnje brzine, uzmi 50 jer kazu da jednako guraju 40-50-60 na nizim okretajima
Mislim da je u krajnjoj brzini mala razlika a u novcu oko 7000 kn pa ne znam da li je opravdano.Čitam da je i omjer promjenjan sa 2,67:1 u 3,0:1 pa mi djeluje da je sada 50 uistinu 60.
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.