dome je napisao/la: ........ to što motor ..........
Za napomenuti je da sve što iznijeh odnosi se isključivo na plovilo i prijedlog motora iz prvog posta .................... predmetno plovilo vidjeh sa 60ks i u razgovoru sa gazdom spoznah da mu je ta motorizacija po njegovu sudu idealna a kako je on gazda nemah razloga sumnjati u njegov iskaz ............ nemam kako to plovilo tako ni taj motor i sve što pišem temelji se na svijedočanstvu susjeda sa mulića pa ako je on lago mene i ja lažem vas ..................
zuki je napisao/la:..........Pod predpostavkom da su podaci na webu točni, postoje razlike ( u cijeni pogotovo):...........
Ne razumijem što pokušavaš dokazati ? Da su cijene različite .... pa to ne trebaš dokazivati vidi se iz priloženih brojki
i činjenica da jedan motor razvija 29.4 kW pri 5500 a drugi 51,5kW pri 5800 je točna i što sad ?
smanji ovom drugom gas pa će i on pri 5500 razvijati 29.4 kW ....... naravno vrijedi i obrnuto ............ barem tako logika nalaže poput kolegine iz prethodnog posta
Kako god ......... ja sam ti samo skrenuo pažnju na tu mogućnost ........... naravno da ćeš kupiti ono što ti se više bude sviđalo ...........