Postao/la peroLA » 22. 01. 2016. (13:47)
možda si me krivo shvatio nisam ti ja pokušao sugerirati nego sam objasnio u kakvoj sam sitaciji bio... dalmatinku nemožeš usporediti s galebom po ničemu, a niti primorku... to je jednostavno klasa manje i dalmatinka od primorke, i primorka od galeba...(zato galeb bez motora košta kao dalmatinka s motorom) na galebu su velike šanse da će plastika bit ok, ono što sam napomenuo npr. kormilo.. ako nije hidrauličko ja ga nebi mijenjao nego bi se pokušao naviknuti na sajlu... lani su ti za tu cijenu bili najmanje 3 sad pitanje kad će opet biti... motor je bio na jednom kadet 1.6, na drugom yanmar dalje se ne sijećam. Osobno bi više vjerovao torpedu nego kaddetu i golfu, osim dobre marnizacije mercedesa ili forda... e sad koliko će trajati to ovisi o primjerku.... ja osobno sam patio od motora novije generacije minimalno 3 cilindra jer je to po svemu drugačije od ovih starih, noviji pouzdaniji, čist , manji i znatno lakši itd... a takvi galebi su preko 15 što je po meni i logično.... ti motori od 20 -24 ks su za galeba dovoljni jer su i namjenjeni za njega.... brzina će bit 6-7nm ostalo ovisi o stanju....
kako sam naveo sve prednosti u odnosu na kvarnerplastiku dodao bih da veliki kašun dosta napravi klaustrofobije u odnosu u kvarnerplastici, i teško je organizirati da neko spava u kookpitu što je u primorki lakše, što se vizualnog izgleda tiče meni osobno limun krma i natkabina s prozotima nalikom na avion + prova bez špiruna i ograda koja liči na mlaku sport nije mi ni blizu lijepa kao original primorka i to za više nijansi, tu mislim na original ogradu, natkabbinu i pokoji lijep dodatak... bez obzria na sve galeb je klasa više....
s druge strane za slične cifre ja sam odabrao barku klasu manje ali s iznad prosječnom opremom koja najčešće nije na barkama od 7 tisuća erua(tuš, tenda,rezervari, wc, friž, lavandin, kuhinja, brisači, reflektor, hidr.kormilo, lijepa stolica i brdo sigurnosne opreme)(barka je opremana u Italiji) plus sam dodao spojler- za koji ću se tek pohvaliti krajem mjeseca i najvažnije motor novije generacija sa malo sati... ta solucija mi je bila pouzdanija nego torpedo, kadet itd, jer šta će mi velik brod sa nepouzdanim motorom, ako nebih imao 5-8 tisuća eura sa strane za ugradnju novog mogao bi biti samo na vezu.. a ako bi išao na novi motor brat bratu dođem do 20.. tako da je sve tu marginalno... sretno s odabirom i piši šta si odlučio... to govori o opravdannim cijenovnim razredima plovila
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj