egotrip je napisao/la:yamaha ova nikad,mariner ti je isto sta i mercury i tohatsu,znaci isti identicni motori,suzuki nikako,nemoj uopce uzimati ove jednocilidricne 6 jer to su motori iste snage kao i 5,u biti jedina ocita razlika je naljepnica s brojem na kapi,ako oš 6 konja uzmi dva cilindra ako nemas para uzmi dvotaktnu 5icu,tohatsu,mercury ili mariner,mos i 4t
Ovo sam već prije elaborirao...
josme je napisao/la:Pošto sam u potrazi za novim porivnim uređajem za moju Istranku,odlučio sam priupitati i forum na ovaj način...tražim motor od 6-8 ks..pretražio sam i pogledao više polovnih motora ali nažalost nisam uspio ništa pribaviti što bi zadovoljavalo moje mogućnosti i prohtjeve.Sada se okrećem novim motorima i na vidjelo su izašla tri motora koja bi odgovarala mojim potrebama..odlučio sam ih staviti u anketu pa da forum presudi koji bi motor bio najbolji...
josme je napisao/la:Tražio sam Yamahu 6/8 ks 2T dvocilindričnu ali poslije raznih kontakata i pregledavanja kod nekoliko prodavatelja,ustanovio sam da se nema što kupiti, ili kratka noga ili je bez papira ili je skuplji nego novi..financije su mi ograničene (mirovina) pa nemam jako veliki izbor..
josme je napisao/la:Tohatsu sam oddiplomirao iz nekoliko razloga..prvo novi mi je preskup...drugo većinom se prodaju modeli snage cca 9ks 2t to mi ne odgovara, treće većina je sa kratkom nogom i četvrto skoro nitko nema papire i gledajući sve to, u globalu,imaju previsoke cijene za ono što nude..
..a kaži ti meni..
egotrip je napisao/la:yamaha ova nikad
...zašto??...iskustva??
egotrip je napisao/la:nemoj uopce uzimati ove jednocilidricne 6 jer to su motori iste snage kao i 5.....................
....trebao si dodati i ove od 4 ks..sve su to isti motori razlika je samo u karburatorima...kao i kod nekih dvotaktnih..
egotrip je napisao/la:ako oš 6 konja uzmi dva cilindra ako nemas para uzmi dvotaktnu 5icu,tohatsu,mercury ili mariner,mos i 4t
... 5 ks/2t sam imao ..ne zadovoljava me,6-8 ks 2t idealno ali već sam i na to odgovorio gore..