Postao/la panulaš » 20. 04. 2009. (17:49)
Ohhoooo ohhooooo ohhhooooo!!!!!!!
Ovo je odmor za moje umorne oči.
Svaka čast , ovo me podsjeća na onu u natjecanju za najbolji glas u Engleskoj. Fenomenalno, puno truda, ukusno, vrhunska izrada, puno vremena i volje.
Ocjena 10.000.000.EU
[b]Jedino pazi da te ne zajebavaju zbog špiruna kao i mene[/b].
Fenomenalno, nadam se da će Trogiranin i ostali složiti. Može samo par dobronamjernih pitanja?
Zašto nisi stavio kvalitetniju oplatu za izolaciju od buke motora;ako je dobro postavljena možda i ne treba? Ja sam izolirao samo gornje plohe sa 25 mm izolacijskim pločama i praktički motor ne čujem. Ako se i sve bočno izolira pitanje je j..... prozračivanja. Ovo samo usput pitam iako si sve postavio fenomenalno!!!!!!!
Vidim da si uzeo kit u kontraštampi tako da ti sjedalo bočno uz stol nema nikakvu funkcije,opet nema veze sve skupa fenomenalno!!!!!
Dobar tik iako bih volio da si i krmu obložio ali opet nema veze;fenomenalno!!!!!
E, moj Trogiranin, moj godišnji počinje u petak, a brod nije još gotov. Nakon 6 mjeseci je iz USA napokon doputovao i električni downrriger Canon mag 20 za čiji sam samo transport platio 500 US. Neka, samo da se pokaže dobrim. Sve za gušt makar i morao jesti samo šparoge , komorač i bob sa pršutom uz fritaju. Šalim se, ali uvijek je frka s majstorima pred porinuće. Webasto sam postavio, samo trebam priključiti tuš, bazen za živu ješku i komande za gas na krmi.
Svejedno u ponedjeljak krećem na Kornate sa laptopom i kompletnom opremom tako da ću vam poslati nadam se neke dobre fotke recimo gofa jer je zubonja u zaštiti. Onda krećem na staro područje u lov na lubine. Svaki tjedan padne po nekoliko kapitalaca od 6-8 kila.
Opet, sve je nategnuto, posla ko u priči, što kaže Trogiranin ne stigne niti marendati. U zagrebu nema marende moj Trogiranin, želim ti da što prije pripremiš brod, a i sebi. Javim se sa Kornata ako Bog da idući tjedan.,
Eto pozdrav svima
Svaki novi Galeb na forumu je usrećio puno nas pogotovo ovakav;još jednom svaka čast-fenomenalno.
PITANJE-GDJE MOGU U ZADRU ILI ZAGREBU NABAVITI DOBRE KLEME ZA AKUMULATORE, OVE AUTOMOBILSKE MI SE RASPADNU SVAKIH PAR MJESECI. pO MOGUĆNOSTI OLOVNE, AJDE POMAGAJTE.AKUMULATORI SU SUHI-GEL.
DRUGO PITANJE-MISLITE LI DA JE DOVOLJAN POMOĆNI MOTOR OD 2,5 KS ZA GALEBA(ŠTO MANJE TO BOLJE????????)
Još jednom sve pohvale za brod, ako imaš koji savjet za mene ( vidi str. 8-10 ) foruma sa slikama mog Galeba, ostalo nemam komentara.
Ako ti se javi ekipa za špirun otkantaj ih;šala mala.
Pozdrav od Panulaša. Ako ima još koji detalj broda samo pošaljei.
Nema do lubina iz karina