Evo josme da smanjimo traume proizašle od ovih zlih forumaša
Doručak:
Ps...meni su sutra na meniju oradice
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
neka ,neka, samo vi mene provocirajte a ja ću danas na nekoliko vrsta jela od smrdele (pržena ,savur i pod limun)sutra malo sipe a onda na svinjske specijalitete...a vama neću dati ni da primirišite..eto doma sam i sve je super.. btw.hvala svima na provokacijama(potpori)
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
Nemojte se pristi da ne baci na štumak nakon one spize od prije 3 dana... Nego...šjor josme je li sami marinirate inčune?
Istina, nikad na taj način ništa nisam ulovio ali bitno je zabacivati...by porer Godine prolaze ljubav ostaje,kad bi se moga rodit na bilo kojem mistu opet bi bira tebe i ovu ljubav istu.
Evo na brzinu..očistiš inćune(glava,utroba) poslažeš ih u jednu posudu ,zaliješ sa limunom da se namoče,poslažeš malo narezanih feta limuna i poklopiš,ostaviš jedan dan u hladnjaku,nakon toga isfiletiraš(jako lako ide,samo palac uz kost)posložiš u tanjur sa maslinama ,kapulom i kaparima,preliješ maslinovim i navali...isto tako ih možeš držati i u hladnjaku ako ne stigneš pojesti(čisto sumnjam...) dobar tek.. to je za inćune a za savur drugi put...
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit