Galeb

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Galeb

PostPostao/la Gaso » 19. 04. 2009. (18:01)

Za 10+ :thumbup:
Gaso
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara i Betina 700

PostPostao/la riva » 19. 04. 2009. (19:14)

:clap: ljepi brod!čini mi se jako puno uloženog truda, vremena a i novaca!!sve u svemu odličan posao!vidio sam par galeba u životu ali nisu mu ni sjena!malo me bodu u oko samo detalji od tikovine složeni po širini a ne po dužini ali sve je za 10!!!! prava mala jahta!zanima me samo koliko je odprilike koštalo to zadovoljstvo? sretna plovidba!!
riva
New Entry

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la Trogiranin » 19. 04. 2009. (19:29)

Svaka čast ! Puno truda i pažnje u svim detaljima ! :thumbup: Lipo je vidit da ima ljudi koji vole svoj brod i ne žale truda, a i novaca za uredit ga i opremit da bi u njemu i uživali ! :clap:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la riberer » 19. 04. 2009. (19:40)

Bravo Kiana! Ovako uređen brod malo će koga ostaviti ravnodušnim.

Najvažnije je provoditi što više vremena na njemu ... :D
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Mezzomariner » 19. 04. 2009. (20:26)

Ma uređeno je tip-top...,a vidim i dvije pametne stvari koje drugdje nije vidjet na supergalebu...,sistem vrata mi se sviđa,a i onom plavom linijom na kabini je razbijena ona prevelika bočna ploha kabine...,za 5!
Mezzomariner
New Entry

PostPostao/la Trogiranin » 19. 04. 2009. (20:39)

Svi modeli sa zatvorenom natkabinom do 2005 su imali takva polusavijena klizna vrata od plastike i tad se od negdi 2001 počeja dodavat spojler na trup jer još nije rađen odmah u kalupu, a kasnije negdi cca 2004 su dodani na kalup i uzdužni brizgobrani što na ovom modelu od Kiane kao što je vidljivo još nije bio slučaj. :wave:

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la stana » 20. 04. 2009. (05:48)

Bravo majstore svaka čast :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
stana
Member

Tip plovila: Galeb 6,75 + sole diesel mini 33

PostPostao/la oneeyed » 20. 04. 2009. (07:21)

Zapanjen sam...majstore divim ti se... :Claping50: :Claping50: :Claping50:
"Najgore što ti se može dogoditi je da na tebe padne nešto tupo, a teško. To drobi kosti."
oneeyed
Old Senior Member

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la ezeneral » 20. 04. 2009. (07:44)

lijepo lijepo
ezeneral
New Entry

PostPostao/la mrkac » 20. 04. 2009. (10:56)

E majstore, svaka čast, da je bolje nebi valjalo !
Mirno more
mrkac
Member

Tip plovila: Scand Boats 26

PostPostao/la yozuri » 20. 04. 2009. (15:59)

Naprosto predivno uređen brod , svaka čast.Užitak za oči. :thumbup:
Jedino bih savjetovao drugačije rješenje za nosač pomočnog motora . Ovo je jednostavno preslabo ( koliko god kvalitetno bilo zavareno ), pa bi ti se moglo dogoditi da ostaneš bez pom. motora u radu. Isto rješenje je imao moj prijatelj na svom brodu , pa je jednom prilikom skoro ostao bez pom.motora od 5 ks čim je dao malo jači gas.
yozuri
Member

Tip plovila: kornat 700

PostPostao/la panulaš » 20. 04. 2009. (17:49)

Ohhoooo ohhooooo ohhhooooo!!!!!!!

Ovo je odmor za moje umorne oči.
Svaka čast , ovo me podsjeća na onu u natjecanju za najbolji glas u Engleskoj. Fenomenalno, puno truda, ukusno, vrhunska izrada, puno vremena i volje.
Ocjena 10.000.000.EU
[b]Jedino pazi da te ne zajebavaju zbog špiruna kao i mene[/b].
Fenomenalno, nadam se da će Trogiranin i ostali složiti. Može samo par dobronamjernih pitanja?
Zašto nisi stavio kvalitetniju oplatu za izolaciju od buke motora;ako je dobro postavljena možda i ne treba? Ja sam izolirao samo gornje plohe sa 25 mm izolacijskim pločama i praktički motor ne čujem. Ako se i sve bočno izolira pitanje je j..... prozračivanja. Ovo samo usput pitam iako si sve postavio fenomenalno!!!!!!!
Vidim da si uzeo kit u kontraštampi tako da ti sjedalo bočno uz stol nema nikakvu funkcije,opet nema veze sve skupa fenomenalno!!!!!
Dobar tik iako bih volio da si i krmu obložio ali opet nema veze;fenomenalno!!!!!
E, moj Trogiranin, moj godišnji počinje u petak, a brod nije još gotov. Nakon 6 mjeseci je iz USA napokon doputovao i električni downrriger Canon mag 20 za čiji sam samo transport platio 500 US. Neka, samo da se pokaže dobrim. Sve za gušt makar i morao jesti samo šparoge , komorač i bob sa pršutom uz fritaju. Šalim se, ali uvijek je frka s majstorima pred porinuće. Webasto sam postavio, samo trebam priključiti tuš, bazen za živu ješku i komande za gas na krmi.
Svejedno u ponedjeljak krećem na Kornate sa laptopom i kompletnom opremom tako da ću vam poslati nadam se neke dobre fotke recimo gofa jer je zubonja u zaštiti. Onda krećem na staro područje u lov na lubine. Svaki tjedan padne po nekoliko kapitalaca od 6-8 kila.
Opet, sve je nategnuto, posla ko u priči, što kaže Trogiranin ne stigne niti marendati. U zagrebu nema marende moj Trogiranin, želim ti da što prije pripremiš brod, a i sebi. Javim se sa Kornata ako Bog da idući tjedan.,
Eto pozdrav svima
Svaki novi Galeb na forumu je usrećio puno nas pogotovo ovakav;još jednom svaka čast-fenomenalno.
PITANJE-GDJE MOGU U ZADRU ILI ZAGREBU NABAVITI DOBRE KLEME ZA AKUMULATORE, OVE AUTOMOBILSKE MI SE RASPADNU SVAKIH PAR MJESECI. pO MOGUĆNOSTI OLOVNE, AJDE POMAGAJTE.AKUMULATORI SU SUHI-GEL.
DRUGO PITANJE-MISLITE LI DA JE DOVOLJAN POMOĆNI MOTOR OD 2,5 KS ZA GALEBA(ŠTO MANJE TO BOLJE????????)
Još jednom sve pohvale za brod, ako imaš koji savjet za mene ( vidi str. 8-10 ) foruma sa slikama mog Galeba, ostalo nemam komentara.
Ako ti se javi ekipa za špirun otkantaj ih;šala mala.
Pozdrav od Panulaša. Ako ima još koji detalj broda samo pošaljei.
Nema do lubina iz karina
panulaš
Member

PostPostao/la lupis » 20. 04. 2009. (18:43)

Eh..,pa da,treba priznat da je uređeno vrhunski!
Malo je to sve zajedno skučeno unutra,ali takav je Galeb!

Ah,taj špirun...,neću ništa reć,priznat ćete sami kad tad...

Ne vidim gdje je smješten central suround speaker i subwoofer....

Sve u svemu,prolazna ocjena!

Panulaš,o kakvoj je zabrani za zubace riječ,za lov zubataca ili samo zabrana stavljanja slika ulova na forum?
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Trogiranin » 20. 04. 2009. (18:56)

lupis je napisao/la:Sve u svemu,prolazna ocjena!

Ovakav komentar od Lupisa znači samo da si stvarno napravija pravu stvar i ne beri brigu on ot samo malo onako od dragosti ! :angel:

Briga te Panulaš vi zato u Zagrebu imate gablec ! A ja se nemam na kojeg majstora žalit. Radim sam ali planiram u more 02.05. Ako sve bude po planu kako sam zamislija idući tjedan još intonak i to bi bilo to ! Kad zaplovi poslat ću koju sličicu kad se ponovo približim kompjuteru, a kad će to bit ... Zaželija san se mora pa makar se samo zavrtit đir oko Čiova !

Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la som » 20. 04. 2009. (19:01)

Panulaš ima za kupiti u Zg. Čipoteka i u Zd. kleme za akumulator 70 kn kom pozlačene traju vječno,
som
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.