Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
macro je napisao/la:, to je nikakav trošak (u vlastitoj režiji), a znači sve.
josme je napisao/la:macro je napisao/la:, to je nikakav trošak (u vlastitoj režiji), a znači sve.
..ča ti ne kupiš ulje??
Mogway je napisao/la:Ma malo njuskah po netu i mislim da je 4T punooo bolji za panulivanje dugorocno gledano, pogotovo ako cijena prilikom kupnje nije problem
plavnik je napisao/la:Jesi ti malo pobrkao lončiće?
Robi-ST je napisao/la:nisam. prije par godina sam povjerovao u priču o tihim i mirnim 4T motorima, pa sam kupio novu Yamahu 6ks 4T (bijela kapa), prvo kao glavni motor, a nakon toga kao pomoćni i za panulu. nakon 3 godine sam je prodao i uzeo Tohu 4KS 2T. ovaj motor je 10ak kg laksi, dok radi na 1/2 - 3/4 gasa moze se normalno pricati, dok sa Yamahom to nije uopce bilo moguće. vibracije su bez pretjerivanja barem duplo manje izrazene, bilo u leru ili na 3/4 gasa.
kod dvocilindičnih motora je priča sasvim drugačija, ali ovi mali jednocilindricni po meni nemaju nikakvog smisla. pogotovo su mi besmisleni mali 4T motori 2-3.5 ks.
som je napisao/la:6 sati litra? Ispada da mos proc 9 -12milja s litrom. Zivo cudo, sutra vadim motor vani i stavljam ovi ka tvoj.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.