Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
open510 je napisao/la:samo pitaj za cijenu prije da se ne iznenadiš, meni je taj isti Pjer uzea 500kn samo za spustit gliser od 5m u more s rive (brod bija izložen na sajmu CBS u Splitu, zadnji dan sajma sam ga mora preuzet i odvest na Šoltu)...
U svakom slučaju, ja s tim likom ne bi više nikakav posal radija, a ti kako znaš...ima i drugih, nazovi bilo koju firmu (Damor, Manikela, Bubić, Nautička milja d.o.o, Venzor..) koja proizvodi brodove i pitaj ko im ih baca u more...Inače ti je obično teško nać neko zgodno misto van lučice za bacit brod u more, ja bi proba možda radije negdi u blizini Splita npr. Kaštelima. U lućici npr. Spinut će ti naplatit sigurno iako ne koristiš njihovu dizalicu...
mikula moli je napisao/la:E ja moran reć da su moja iskustva potpuno drugačija....
Već godinama radim sa njima i uvik je ista cijena, e sad sigurno imam malo popusta ka stalna stranka al uvik su pouzdani i fer....
dioklecian je napisao/la:Reka mi je 700 kuna
open510 je napisao/la:obzirom da u mom slučaju nije kamionom napravija ni milimetra već je samo diga gliser i spustija ga s ruba rive odmah ispod u more, ovih 700kn za njega mi izgleda povoljno
BTW, drago mi je vidit da nije na Šolti sve skuplje nego u Splitu, ovdje kamion iz Murala (dućan građevinske opreme) prevozi brod od kuće do mora za 300kn (naravno, u jednom smjeru)...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.