som je napisao/la:Ma sta petu! Pentu treba bacit cilu u more.Opce je poznato da more djeluje blagotvorno i ljekovito na motore. Koja tema? Idem se samoubit kako kaze jedan nas uvazeni clan foruma.
sto se tice tebe i tog uvazenog clana foruma , kad vas napadne duh samoubojstva bogu se pomolite i proce vas sto posto , ( ovo duh samoubojstava ignoriraj jer je to sasvim neka druga tematika i nisan siguran koliko bi ti to moga shvatit ) , e sad pitas " koja tema " e pa tema je recimo takva da je neko ko se bas razumi triba napisat bolje da je peta vanka , ako semering na suvo traje recimo 10 godina ovako ce trajat 4 , propela isto tako , aluminij isto, ili je triba napisat obrnuto bolje da je u moru jer ce sve to skupa trajat za toliko vise ! ti si uvjeren da je bolje da je sto posto na suvom , a danas kad sam baca brod nazad , covik je izvadio jedrilicu vanka u koju je ugradio yamahu na sredinu jedrilice tako da je motor ima 8 godina u moru , covik je maximum maximuma na moru , osim promjene boje nista joj nije , ni impeler joj nije prominio a doslovno iljade radnih sati , e sad je to drug stvar sto to ruzno izgleda kad boja izblidi pa su odma komentari vidi na sta to lici i tako dalje al ima bit da osim promjene boje nema nekih drasticnih promjena , vidin i ovde po portu ih ima jos nekoliko koji godinama ne dizu motore , i nista in nije , nikad nikome se nije ni impeler zastopa , a ti govori sta os ! mada sam i ja za to da je motor na suvom koliko je god moguce ! P.S i jos kazes pentu triba cilu bacit u more ??????? naj vjerojatnije znas i sam nekoga kome je motor upa u more ili kome je nevera potopila gliser ili kaic skupa s pentom , pa daj mi molim te reci sta se desilo s tim pentama ( da ih ti vlasnici nisu bacili i kupili nove ) ???????