Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
riberer je napisao/la:Bože sačuvaj, moja dozvola za otvaranje neke teme ne treba nikome, ja sam tu samo da pomognem, ako mogu.
Inače Joze, naslov teme je sve, jedino po naslovu (uz uvjet da je sintetičan i precizan) nekome može biti jasno o čemu se radi. Pogotovo onima koji će danas-sutra (ili kasnije) pokušati pronaći rješenje problema koji bi ih mogao mučiti. Forumi se baziraju baš na tome, na preciznim naslovima tema, jer teme sa naslovima: "Pomoć", "Kako ...", "Savjet" ili ovime poput tvojeg, nemaju baš neku budućnost, koliko god one bile zanimljive ili korisne nekome tko ima iste ili slične probleme. Ponavljam, kratkotrajno da, ali u budućnosti će ih svi motori pretraživanja ignorirati, a, u ostalom i u pravilima foruma, koliko se sjećam, negdje piše da bi naslov trebao biti što je mogće više vezan uz problematiku samog pitanja, baš radi ovoga, prije navedenog.
P.S.
Mislim da se je o pitanju kojeg postavljaš, već negdje bilo govorilo, iako je to malnje važno za samu temu, koja ostaje takva kakva je.
joze.makarska1 je napisao/la:ko i sto sam naslov kaze !? koliko nije dobro da je peta vanbrodskog motora stalno u moru ! naravno osim sta ce se vatat alge i ostale morske bakanalije , koliko je stetno za semering , propelu i tijelo pete tj aluminij ?????
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.