Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
wildstar je napisao/la:E to je pravo vozilo a ne te kornjače
Trogiranin je napisao/la:Vidi vidi opet krenuli ovi "galebari" ! E to mi je drago vidit. Sinoć jednostavno nisam ima snage ni na oči gledat od umora od posla, a evo danas me ova prokleta kiša potirala ranije !
Pozdrav svima i da krenemo redom !
Panulaš neznam jesi li se snaša za oblogu, ali kod nas u Splitu ima ti butiga "Varoš" Split u ulici Kralja Zvonimira br.57. Oni ti imaju sve moguće za tapetare i za brode. Spužve,robu za navlake, platna za tende,skaj, kopče, patente, nema šta nema !
Broj telefona im je 021/548-009.Taj štepani skaj sa spužvicom i još nekom vrstom ka folije šta sam ja sebi stavlj u natkabinu oko prozora je bija 125,00 kn po metru. Bala je visoka 1,20 m.
Galeb 20 nm ! Lipo zvuči nema šta ali je malo !
Jenny je najrealnije odgovorio Tedaniusu !Pa nije Galeb gliser i nije napravljen za te brzine nego za 12 milja, maksimalno 14-15 i sve priko toga je preseravanje.
Pojačanje trupa, prerade spojlera,proširivanje trupa u podvodnom dijelu za spustit motor ako se želi izbjeć kašeta motora, Veća propela, veća osovina veći rezervari, veća potrošnja, o težini svega toga da ne govorimo, a da potrošnju i ne spominjem. To je preseravanje i silovanje i broda i mora ! Ako te nevera tako stisla neće ti ni 30 milja puno pomoć, a troke 20. Ja sa 60 ks na ful gasu i ful opterećen cca 2500 kg idem 12 ! Diš više sa galebom. Sve do jedne vide je novo i sve sam sam radio pa kad spomenem cijenu i samome mi dođe zlo, a taj sa 125 ks i još ako čovik oće sve novo leti u nebo.
Još ako bi sve platija meštrima da rade preinake i ostalo plus cijena samoga motora onda brat bratu dolazimo do cifre između 65 i 70 tisuća ojrića. E onda to više nijedan galeb ne zaslužuje neka ga ja imam i volim, ali budimo realni i nemojmo se preseravat jer za te pare se mogu kupit puno bolji brodi projektirani na kraju krajeva za tako nešto kao što su Pičuljan 730 ili Damor 800 furia sa Yanmarom od 240 ks ful opremljen za 75000,00 EUR-a.
A ko se oće preseravat i letit po moru može i u ovome što je jednom bio okačio na forumu nikoM:
Trogiranin je napisao/la:On nezna IĆ U SPAROGE ! On to bere ispod kuće di in po posebnom tretmanu Odgaja !
dome je napisao/la:Trogiranin je napisao/la:On nezna IĆ U SPAROGE ! On to bere ispod kuće di in po posebnom tretmanu Odgaja !
Ča ih sadi i zaliva
Trogiranin je napisao/la:Nemaš ti kacavidu za vaki brod. To jedino posuđene kacavide na njemu mogu vidat, a čuja san da si ti svoju mora vratit jer da mora prić radit na "SUPER BRODU " sa 320 ks. Bilo je i vrime da se uvatite posla a ostavite se galeba !
wildstar je napisao/la:Trogiranin je napisao/la:Nemaš ti kacavidu za vaki brod. To jedino posuđene kacavide na njemu mogu vidat, a čuja san da si ti svoju mora vratit jer da mora prić radit na "SUPER BRODU " sa 320 ks. Bilo je i vrime da se uvatite posla a ostavite se galeba !
Ja ga ne bi ni baca u mora kad je nako lip,šteta je a ne ove ostale kašetine.Drža bi ga nako i naplačiva gledanje ne daj se ti prijatelju provocirat patit će oni kad budemo ovo lito pravili genocid na ribi.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.