chopa je napisao/la:hm, kako bi ja mogao zapravo prepoznati procese osmoze na novolakiranom i vjerovatno prije prebrušenom plovilu?
pretpostavljam nikako?
E to je bila nočna mora kad sam razmišljao što kupiti
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
chopa je napisao/la:hm, kako bi ja mogao zapravo prepoznati procese osmoze na novolakiranom i vjerovatno prije prebrušenom plovilu?
pretpostavljam nikako?
josme je napisao/la:Čak i manje ako ne moraš mjenjati koper...koper (hempelov) cca 220 kn (kantica 0,7) trebaju ti barem dvije..za bojanje trupa hempel enamel cca 120 kn(kantica 0,7)...dalje treba vidjeti i gdje ćeš to raditi,treba brodicu izvaditi(dizalica?),oprati pod tlakom(imaš svoj perač?),mjesto za rad(marina ili divlje?)
Ja svoju Istranku vadim krajem 5 mj. i koštati će me komplet sa svim uslugama,materijalom i mojim radom cca 1300 kn..tj dizalica,mjesto,pranje,koper i eventualno dodatni potrošni materijal
lupis je napisao/la:Hempel enamel za plastiku?
lupis je napisao/la:Koper za istranku ti je barem dobar , ako ne i bolji ,cupron od veneziaina, 0, 7 košta oko 170 kn(lani je bio 141 kn),a pakiranje od 2, 5 ti je 410 kn..., pa ti maži hempel..
josme je napisao/la:lupis je napisao/la:Hempel enamel za plastiku?
..Trebao sam napisati cijeli naziv..Hempel Poly enamel..dvokomponentni je i na Istranci mi je već dugo...lupis je napisao/la:Koper za istranku ti je barem dobar , ako ne i bolji ,cupron od veneziaina, 0, 7 košta oko 170 kn(lani je bio 141 kn),a pakiranje od 2, 5 ti je 410 kn..., pa ti maži hempel..
...vidiš ja sam imao prije premaze sa hempelom pa nisam htio ni mjenjati drugo..a slažem se sa tobom za Veneziani..ali nemam vremena dugo biti na suhome(za pripreme i promjene) pa ću opet sa Hempelom mazati..očistim ,osušim i namažem...... i ćao đaci...
lupis je napisao/la:Josme stvarno nemam niš protiv tebe, nemoj se ofendit sto te svako malo ispravljam..,
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.