Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
peroLA je napisao/la:neću bit od pomoći ali vidim da i drugi imaju taj problemcic... i na jacim hondicama
el passo je napisao/la:peroLA je napisao/la:neću bit od pomoći ali vidim da i drugi imaju taj problemcic... i na jacim hondicama
Je, honda zna biti simpatična na hladnom startu. Naverglao sam se zimi ma frendovom fishermanu, vidio sam par likova po lučicama kako verglaju ili potežu svoje honde kad je hladno. Robi, slažem se da je normalno po zimi malo duže verglati. Ni ja na svu sreću to nisam morao sa mojim dvotaktašima počevši od tomosa 10 pa na dalje...u biti ta je desetka palila brže od svih ostalih koje sam imao. Yamaha 40 max 2 x, mariner 25 max 2x , tomos 4 se ne broji, ako je palio iz prve ili druge onda je išao u servis , toh 90 na zub, čak i nakon dekonzervacije. Jedino sam znao verglati ili potezati kad bi zaboravio staviti osigurač
mikula moli je napisao/la:Ima sam hondu 15, i skužija sam da ako kad napumpam gorivo pričekam minut, onda pali na zub.....
Baško junior je napisao/la:Probaj sljedeci put kad je ideš paliti okreniti gas par puta onako uprazno,tako dobije malo goriva,
egotrip je napisao/la:Easy start pomaze kod verglanja,malo se izvuce konop onda vrati i tek onda se zapravo zavergla,svaki motor ima neku svoju caku triba ga skuzit
Rexi je napisao/la:egotrip je napisao/la:Easy start pomaze kod verglanja,malo se izvuce konop onda vrati i tek onda se zapravo zavergla,svaki motor ima neku svoju caku triba ga skuzit
to je ono cime se honda hvali a kako kazes, odnosi se samo na manualno paljenje.. to mi je cesto palo na pamet, pise easy start, ultra lako paljenje a ne upali iz prve
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.