Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lupis je napisao/la:Nekog bez kućnog odgoja i misec dana godišnjega?
putnik je napisao/la:Ovdje se ne priča o tuđem smeču nego o svojem. Jednom kada mu je došlo u barku, to je njegovo smeće
maky je napisao/la:tribalo bi in dati poticaje po kg skupljenog smeca ionako imaju poticaje na svaki qerc ...
putnik je napisao/la:Interesantno je razmišljanje pojedinaca. Jel vam i doma donose kontejner ispred vrata? Jel bacate smeće kroz prozor automobila? Nije mi jasan taj mentalni sklop. I onda još hoće, kako kolega kaže, plaketu kada se udostoje napraviti ono šta bi trebalo biti normalno ponašanje.
golum je napisao/la:Netko je ovdje več spomenuo kučni odgoj, ne treba ići daleko od toga!
golum je napisao/la:Pestilence nemam živaca pisat elaborate ali da nekako skratim priču pa bih te pitao što bi ti učinio da zakvačiš vrečicu?
Pestilence je napisao/la:
Zasto to pitas?
golum je napisao/la:Pestilence je napisao/la:
Zasto to pitas?
Znao sam što češ odgovorit i znam da je to normalna reakcija jednog normalnog čovjeka! A ove limenke si pokupio da možeš ubost 50lipa po komadu
Pestilence je napisao/la:maky je napisao/la:tribalo bi in dati poticaje po kg skupljenog smeca ionako imaju poticaje na svaki qerc ...
Tribalo bi, more bi bilo cisce...
Ako si kivan na profije zbog poticaja, nemoj bit kivan i zato sta ne kupe i zbrinjavaju smece koje nisu sami proizveli...
Bilo bi lipo od njih da kupe, ali nemas pravo to ocekivat i onda ih prozivat ako nece to radit...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 43 gostiju.