Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lupis je napisao/la:Nekog bez kućnog odgoja i misec dana godišnjega?
putnik je napisao/la:Ovdje se ne priča o tuđem smeču nego o svojem. Jednom kada mu je došlo u barku, to je njegovo smeće
maky je napisao/la:tribalo bi in dati poticaje po kg skupljenog smeca ionako imaju poticaje na svaki qerc ...
putnik je napisao/la:Interesantno je razmišljanje pojedinaca. Jel vam i doma donose kontejner ispred vrata? Jel bacate smeće kroz prozor automobila? Nije mi jasan taj mentalni sklop. I onda još hoće, kako kolega kaže, plaketu kada se udostoje napraviti ono šta bi trebalo biti normalno ponašanje.
golum je napisao/la:Netko je ovdje več spomenuo kučni odgoj, ne treba ići daleko od toga!
golum je napisao/la:Pestilence nemam živaca pisat elaborate ali da nekako skratim priču pa bih te pitao što bi ti učinio da zakvačiš vrečicu?
Pestilence je napisao/la:
Zasto to pitas?
golum je napisao/la:Pestilence je napisao/la:
Zasto to pitas?
Znao sam što češ odgovorit i znam da je to normalna reakcija jednog normalnog čovjeka! A ove limenke si pokupio da možeš ubost 50lipa po komadu![]()
Pestilence je napisao/la:maky je napisao/la:tribalo bi in dati poticaje po kg skupljenog smeca ionako imaju poticaje na svaki qerc ...
Tribalo bi, more bi bilo cisce...![]()
Ako si kivan na profije zbog poticaja, nemoj bit kivan i zato sta ne kupe i zbrinjavaju smece koje nisu sami proizveli...
Bilo bi lipo od njih da kupe, ali nemas pravo to ocekivat i onda ih prozivat ako nece to radit...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.