zox0007 je napisao/la:Haha, koji kralj... Covijek je imal tremu pred kamerami, pa valjda je mahinalno bacil, sumnjan da bi namjerno...
Sigurno je mislio,ali i uradio po onoj našoj,oprosti bilo je namjerno,i promišljeno.
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
zox0007 je napisao/la:Haha, koji kralj... Covijek je imal tremu pred kamerami, pa valjda je mahinalno bacil, sumnjan da bi namjerno...
theblue je napisao/la:Pih...kakvo glupo opravdanje za totalnu nekulturu...tip je glup ko qr@c...amen
cady je napisao/la:.Bio neki dan u Konzumu,pod da možeš sjest i jest,ali papirič od čokolade odbačen,smeče.
Nije mi smetalo da taj papirič dignem i bacim u smeče.A nisam tamo svaki dan,i Konzum nije moj,ali mi savjest nije
dozvolila,kao i na moru,da ignoriram to smeče.
Pestilence je napisao/la:
Mozda da in se da nesto para za to smece ili bar organizira kamion koji ce docekat to svaki dan u luci, mozda bi se smece i kupilo... Ili bez para, samo da pokaze da ce i oni pomoc i da in je stalo... Mozda bi se ljudi potrudili...
golum je napisao/la:Pestilence je napisao/la:
Mozda da in se da nesto para za to smece ili bar organizira kamion koji ce docekat to svaki dan u luci, mozda bi se smece i kupilo... Ili bez para, samo da pokaze da ce i oni pomoc i da in je stalo... Mozda bi se ljudi potrudili...
I da mu se dodjeli neka plaketa čini mi se da si nespretno to sve sročio baš onako kako je on nespretno vratio onu vrečicu u more.
maky je napisao/la:tribalo bi in dati poticaje po kg skupljenog smeca ionako imaju poticaje na svaki qerc ...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 66 gostiju.