pero je napisao/la:dimulius,
ja mislim da poznam luka pa zato sam mu digo palac gore
A sto se tice nostroma to me najmanje briga,ja sam misljenja da kad se nesto kupuje i placa da se prvo plovilo,auto, ili bilo sto prvo pregleda i ako se uoci ikakava greska da se prvo kontaktira proizvodac i saceka dok se to rijesi .
A ne praviti show od svakoga proizvodaca ko sto je ovaj napravio za Vena
http://www.venzor.eu/
U krivu si i to jako. Evo i zašto. Ako puštamo proizvođače da takve nedovršene/loše proizvode ispostavljaju kupcima, onda će to svi početi raditi i uzimati kupce zdravo za gotovo, kako je netko gore rekao. SRAMOTA je da si proizvođač dozvoljava uopće isporučiti onakvo plovilo. Znamo mi svi jako dobro zašto su to napravili - ako prođe - prođe. E baš zato treba javno odmah iznesti sve činjenice, pa se takve stvari više neće događati. Je, nostromova greška je šta nije pregledao plovilo prije isporuke (makar mu niti nisu dali priliku pošto su lukavi), ali molim lijepo, nismo podigli u banci novce pa da proizvođač može reći: naknade reklamacije ne uvažavamo. Halo? Molim lijepo.
Dalje, ove greške na nostromovom plovilu se ne moraju uočavati, vide se iz svemira, osim ako je proizvođač lukav pa mu ga isporuči po mrkloj noći i to još morskim putem. Sada još ispada da treba dizati kustere u nebesa jer su eto pristali isporučiti novo plovilo čovjeku kojem su uvalili loš/nedovršen proizvod.
Opet ponavljam pitanje, niste mi odgovorili zadnji puta. Da kupite NOVO auto, drugi dan vidite da ima točkice na boji, jel bi digli frku? Ili nebi? Događa se?
p.s. spominjao sam sada Kustere, nemam ništa protiv njih, samo sam ih uzeo za primjer. Istina, ispali su fer, ali stvar je u tome da do toga uopće nije trebalo niti doći, a ne da sada oni moraju ispadati fer.