benzinac od par konja ili elektricni?
mana benzinca je sto je glasan...
a mana elektro sto trosi struje...
sto kazete za panulu/parangal/lignje i sl.?
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
pagus je napisao/la:Ja sam na Adriatika stavio ovaj klizni nosač koji mi je još ukrutio platformu (iako to nije bitno).
Sistem je sličan kao na Leidi 600 samo po mjeri za moju barku. Ja sam napravio šagumu od kartona, precrtao je na pakpapir i poslao poštom majstoru.
Normalno je uvijek u gornjem položaju , Yamaha 5 na njemu stoji na prvom zubu , mrvu nagnuta, a kraj noge je u ravnini s donjim rubom
platforme, na suhom.
U spuštenom položaju fino drži motor, možeš vozit ili šijat bez brige, izdržao bi i puno jači motor od 5KS.
Koštala je puno više od 100 EUR ali mi nije žao
pagus je napisao/la:Ja sam na Adriatika stavio ovaj klizni nosač koji mi je još ukrutio platformu (iako to nije bitno).
Sistem je sličan kao na Leidi 600 samo po mjeri za moju barku. Ja sam napravio šagumu od kartona, precrtao je na pakpapir i poslao poštom majstoru.
Normalno je uvijek u gornjem položaju , Yamaha 5 na njemu stoji na prvom zubu , mrvu nagnuta, a kraj noge je u ravnini s donjim rubom
platforme, na suhom.
U spuštenom položaju fino drži motor, možeš vozit ili šijat bez brige, izdržao bi i puno jači motor od 5KS.
Koštala je puno više od 100 EUR ali mi nije žao
oliowwe je napisao/la:pozdrav
zaista vrhunsko rjesenje, ja cu to isto napravit, samo me zanima od cega ti je ona bijela plastika na koju se zavida motor
lp
Rexi je napisao/la:D Br5od ima oko 1200 kg (stavljen je balast).
golum je napisao/la:Rexi je napisao/la:D Br5od ima oko 1200 kg (stavljen je balast).
Pa koliko si balasta stavio
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.