Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
chomli je napisao/la:joze.makarska1 je napisao/la:kad sve ovo citan , jebo mater ako istranke stare 30 godina nisu mila majka naspram ovih nasih novih proizvoda !
ili stari francuzi
el passo je napisao/la: Rupice koje su nastale kao posljedica preskakanja u fazi laminacije se ne mogu popraviti.
hobotnica je napisao/la:jesu joze jesu...ipak plove vec 30 godina...pitam se di ce bit moj ven za 30 god ...ili ovi nusproizvodi...
hobotnica je napisao/la:jesu joze jesu...ipak plove vec 30 godina...pitam se di ce bit moj ven za 30 god ...ili ovi nusproizvodi...
el passo je napisao/la:maky je napisao/la:rjesit ce to kustere sve se da popravit pa i to
Najbolje i najjednostavnje je izliti novo nadgrađe. Rupice koje su nastale kao posljedica preskakanja u fazi laminacije se ne mogu popraviti. Brušenjem poda se uništava protuklizna i jedini je način onda ljepiti novu. Kad se zbroje sati koji su potrebni za to i nešto materijala više se isplati ljevati novo nadgrađe. Da sam je kupio takav čamac i dobio to šta ima Nostromo...ljevali bi ponovo ili bi dali dobar popust za taj propust. Naravno uplata bi bila kad detaljno provjerim čamac i to ne samo očima. Sve se može desiti onome ko radi. Zato na primjer nakon vađenja spojlera iz kalupa svi rubovi se pokucaju sa gumenim čekićem. Ako je negdje zraka...greška u laminaciji...gelcoat puca. To se prekita kitom od gelcoata ili topcoata pomiješanim sa aerosilom i gotova stvar.
pero je napisao/la:el passo je napisao/la: Rupice koje su nastale kao posljedica preskakanja u fazi laminacije se ne mogu popraviti.
Grijesis ,a rupice se zovu pinholes na engleskome ,gelcaot pinholes ili porozitet, Porosity
pa zar i tebi el passo
el passo je napisao/la:pero je napisao/la:el passo je napisao/la: Rupice koje su nastale kao posljedica preskakanja u fazi laminacije se ne mogu popraviti.
Grijesis ,a rupice se zovu pinholes na engleskome ,gelcaot pinholes ili porozitet, Porosity
Mislim da ne griješim. Ako umjesto u dvije faze gel naneseš odjednom onda je to česti rezultat.
pucenjak je napisao/la:Evo ljudi da se javim.... prateći ovu temu primjetio sam da je moj kuster isporučen isti dan kad i nostromov.....sjecam se da su toga petka ujutro bila dva plava jedan do drugoga ispred radione (mislim da je ovaj drugi bio nostromov).... za sada imam samo pohvale za ovaj kaić i odnos prema meni kao kupcu. ( konačno je netko u Hrvatskoj poštovao rokove isporuke i nije forsirao plaćanje unaprijed za materijal i ostale slične priče i na kraju sam dobio dobar proizvod.....). Što se tiče oštećenja gelcota da budem iskren nisam ga pregledavao pod povećalom nego stavio u more i krenuo u ribolov. Već prvu večer sam napravio par friža na svići, loveći lubine po plićacima a do danas ih ima dosta, slijedeći dan stari pogledao vršve i ostavio par novih friža po provi ...nije mi žao ni sekunde ....nisam kupio porculansku vazu za držat na televiziji nego kaić za ribolov.
Trenutno korisnika/ca: karacha i 0 gostiju.