Juraj je napisao/la:Oliowwe ili kao se već piše,iako ne znaš di ti je čep,svejedno ti sretan rođendan
ha ha hvala juraj
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Juraj je napisao/la:Oliowwe ili kao se već piše,iako ne znaš di ti je čep,svejedno ti sretan rođendan
Trogiranin je napisao/la:Ne vidim oko čega dižete frku ?
Šta fali pumpi na slici pričvršćenoj trajno na motor i spojenoj na dno kartera na izljevni čep. Komad gume sa bragom i stara kanta od ulja od zadnjeg minjanja.
Prenosna pumpa od 5,10,15, ... litara vam treba jedino ako imate servis pa ste na pet brodova dnevno ka kolega Zore a onda vam treba puuuuuno bolja (čitaj skuplja) pumpa od ovih koje vi spominjete - vidija sam Zorinu ... Inače ... zašto jednostavno kad može komplicirano ???
Trogiranin je napisao/la:Čuj od ove dvojice, a pogotovu od obadvojice imaš još puuuuunooo boljih postova od ova zadnja dva.
Šta se tiče cijevi ove koja je fiksno stalno spojena tu nema curenja. Ja i onu koju natičem na pumpu kad minjam ulje stegnem bragom da mi ne curi i da je ne moram držat rukom, a drugi kraj direktno u kantu i to je to. Iskreno govoreći nemam pojma koji je promjer te cijevi. Mislim da je 8 mm unutrašnji . Možda je tvoja pumpa veća kad imaš model 485.
Ko zna šta bi bilo kad bi ima model 450 ? Možda nebi triba ni minjat ulje koliko je taj motor bolji od tvoga ??? Sve je moguće !
Trogiranin je napisao/la:Čuj od ove dvojice, a pogotovu od obadvojice imaš još puuuuunooo boljih postova od ova zadnja dva.
Šta se tiče cijevi ove koja je fiksno stalno spojena tu nema curenja. Ja i onu koju natičem na pumpu kad minjam ulje stegnem bragom da mi ne curi i da je ne moram držat rukom, a drugi kraj direktno u kantu i to je to. Iskreno govoreći nemam pojma koji je promjer te cijevi. Mislim da je 8 mm unutrašnji . Možda je tvoja pumpa veća kad imaš model 485.
Ko zna šta bi bilo kad bi ima model 450 ? Možda nebi triba ni minjat ulje koliko je taj motor bolji od tvoga ??? Sve je moguće !
plavnik je napisao/la:Ne kužim koji ti promjer cijevi treba?
Na pumpi gdje odvidaš vijak? Tamo gdje izlazi ulje dok pumpaš?
Ako si mislio na to natakni cijev od FI 10 mm.
To si mogao i sam izmjerit?!
damir valentic je napisao/la:SCAM sam zvao...javlja se neka djevojcica koja spaja sa svima zivima i nitko se ne javlja... la sam pomislio da netko od vas forumasa moze uletit.
Hvala na pomoci.
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.