Postao/la el passo » 25. 03. 2015. (17:28)
Lipo, odeš u kapetaniju i kažeš da si malčice zapila krmu i prikeljija vanbrodski. Naravno on nesmije biti snage veče od deklarirane od strane proizvođača i oni ti ga upišu. Ako je jači onda...bar tu kod nas u Pulskoj kapetaniji nema majci da ti ga upišu.
Barba, na solemaru neznam jeli bilo kakvih pukotina prije potpunog kolapsa jer se to nije desilo sadašnjem vlasniku. Na svim truležima koje sam do sada promijenio nije bilo pukotina plastike sa vanjske strane. No iako ih kod tebe nema stvari možeš ispitati tako da lupaš šakom po krmenom zrcalu i ako je daska istrulila doči će do ugibanja plastike. Pritezanjem vida motora...ako se daju pritegnuti i čuje se krckanjei plastika se deformira znači da je daska popustila, prilikom montaže npr fishfindera bušilica naglo propadne ili baca vlažnu piljevinu i na kraju kad daš gasa dolazi do uvijanja krme ali to moraš gledati kad ste u dvoje...jedan napiči gas a drugi gleda dali krma radi
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam