Kakva su vaša iskustva s premazina za kormilo(inox) i propelu (bronca)?
Postoji li neki da drži godinu dana?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Trogiranin je napisao/la:Proba sam i sa Veneziani! Posebni prajmer i posebna pitura za propelu . Dva mala važića sve skupa ni po litre, a skoro 400,00 kn. Radija sve kako piše u upustvu, vodija računa o temperaturi zraka, intervalu između dvaju premaza. Ništa sve nakon pet-šest uri vožnje otpalo. Pogotovu na vanjskim dijelovima pala. Ostalo samo malo uz samu osovinu, odnosno centar propele. Istim govnom namaza i kormilo. Ista stvar ! Više ne bacam lovu i vrime uzalud ! Čak sam bija kupija i njihov posebni proizvod Detersil za odmašćivanje prije pituravanja temeljne. 100,00 kn litra. Ništa ne pomaže !
franco je napisao/la:Nekad su ljudi propele mazali lojem za saonice u škveru,i govore da nije bilo loše,ali sa druge strane sa motorima od 15-25(ki ga je ima je bija pravi džek) pa in to nije ni pravilo problem, a i barke su svaki dan bile u pogonu pa ni bilo vrimena da se ča ulovi za propelu
Trogiranin je napisao/la:Proba sam i sa Veneziani! Posebni prajmer i posebna pitura za propelu . Dva mala važića sve skupa ni po litre, a skoro 400,00 kn. Radija sve kako piše u upustvu, vodija računa o temperaturi zraka, intervalu između dvaju premaza. Ništa sve nakon pet-šest uri vožnje otpalo. Pogotovu na vanjskim dijelovima pala. Ostalo samo malo uz samu osovinu, odnosno centar propele. Istim govnom namaza i kormilo. Ista stvar ! Više ne bacam lovu i vrime uzalud ! Čak sam bija kupija i njihov posebni proizvod Detersil za odmašćivanje prije pituravanja temeljne. 100,00 kn litra. Ništa ne pomaže !
borro je napisao/la:Ja imam motor od 20 ks i idem najbrže 6 NM, i brončanu propelu, dali bi meni nešto pomoglo obzirom na sporost ili da se ne trudim?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.