Sljedeci put ide video o Kusteri pri svim rezimima voznje na bonaci, maestralu, buri, tramontani itd. jer vidin da nigdi na netu nema slican video. U biti svojevrstan test koji bi triba pomoci eventualnim buducim vlasnicima da vide o cemu se zapravo radi. Test naravno nece biti pristran jer nisan vincan s kusteron nego sa svojon zenon
to je samo komad plasticetine koji bi triba omogucit kakve takve performanse i uvjete nekog priobalnog ribolova. Odma da kazen da nije nista posebno, u odnosu na prve modele je prilicno isfusaren a i postprodaja je nikakva. Kad das pare mores se j... Uostalom kao i u ostatku Hrvatske brodogradnje.
Sto se tice materijala, stedi se na siki u biti nigdi se i ne stavlja, kad san busija rupu u krmi za montazu motora jedna rupa je bila suplja banda-banda znaci nema spere...i kome se sad zalit, jbg.poija vuk magare, prigrmi i aj dalje, sad ga moran vozit u skver o svom trosku da mi otklone nedostatke koje san uocija a ti su da je na dosta mista izfrizan gelcoat, na bandama se pojavile bile tockice -male rupice u gelcoatu, nisu mi isporucili ono sta san platija a to je bravica u vratima od konzole, i inox podloska za motor, montiran mi je i dostavljen puknut plexi odnosno puklo im je prilikom zatezanja vide ali su ga svejedno isporucili puknutog, ispod ruba bokostitnice i na jos par mista vidi se kako je grubo glancano glanc papirom i onda prepiturano, a na puno mista cik ispod ruba i nije opiturano...ispod bitvi i inoxa uopce nema sike, sika koja je upotrebljavana za brtvljenje ispusta iznutra je nakrcana u nenormalnim kolicinama ali nije lipo zamazana vec kao u komadima sto upucuje na zakljucak da su koristeni retaji od malo stisnute sike pa je natrackano...ispusti s vanjske strane su napola silikonizirani... za ostalo nemam zamjerki. Rekli su mi greske otkloniti ali me smeta to sto ga ja moran vozit doli a to sve su mogli napravit i da dodju kod mene i vide u cemu je problem sto bi i bilo normalno. Moja je velika greska je ta sto nisan bija kod njih prilikom isporuke i to sto su mi ga dovukli svojin brodon kasno navecer...buducim vlasnicima savjetujem biti kod njih prilikom isporuke i sve detaljno prekntrolirati jer nece ti doc doma otklonit par sitnica nego triba kaic dovest u skver. Eto ako koga sta zanima nek pita sad ili nek zauvijek suti
Graditi se mora korablju iz snova, da nam slavi rod...