zore70 je napisao/la:borro je napisao/la:kakva glupost!!! bez uvrede, al od kud crpite ove stvari i ideje?????
Boro nisi u pravu, rowing se nikad ne stavlja kao prvi sloj u kalup,niti ka drugi jer se stezanjem ocrtava na gelcoatu mreža rowinga.Kao zavrsni sloj nigdi nije problematičan,dapače.
Josme je lipo objasnija..
Jedna od najvaznijih stvari kod odlivanja je prvi i drugi sloj gelcoata i to strogo pazit na prašinu u kalupu.Posli prvog sloja mata na gelcoat obavezno detaljan pregled ima li mjehurića,nepokrivenih kantuna i sl. šta triba popravit.
Sve posli za popravit je patnja.
Rukovanje kombimatom,corematom i sl. nije nikakava problem ako se ispravno pripreme prijelazi i radijusi.Ako nije tako onda je frka "lomit" ih priko toga. i malo deblji-teži mat.
Nekidan smo ja i moj kumpanjo napravili natkabinu na brodu isprid radione direktno ukalupovanu na vertikalnim pločama da prati linije kabine.
Ni gel coat,ni mat ni coremat nisu se ocidili,napuhali niti su bili kantuni problem.
Malo pripreme,razmišljanja i sve šljaka a niko od nas nije profić u plastici,samo riba upalit glavu
O kojoj težini rowinga pričate? Ja nisam ono rekao bez pokrića, nego nakon iskustva koje sam sakupio.
Kako ja radim npr. panel od rowinga samo na najlonu, u deset slojeva, i ne ostane mi niti jedna točkica, a kamo li ocrtavanje mreže? Naravno da ne koristim rowing od 400 grama, nego od 100 ili manji na početku, kasnije u slojeve mećeš što želiš. Ali od kad sam otkrio tu foru sa tankim laganim totalno gusto tkanim rowingom, nema šanse da se više zafrkavam sa matom. Puno lakše za rezat, krojit, slagat, ljepit, ma sve.
Kad trebazakrpat npr rupu na trupu, na najlonu složim 5-10-20 slojeva ovisno o debljini koju trebam i nakon određenog vremena kad ljepljivost postane optimalna i da sve zajedno ne iscuri samo pritisnem na pripremljen trup. poslije skinem najlon. Glatko kao staklo i bez ijednog trega mrerže.
Groff, odmah sam ti rekao bez uvrede. Ako stignem ovih dana poslikati neke detalje stavit ću, osim ako nisu u međuvremenu prebojani, onda će biti prvom slijedećom prilikom kod nekih radova.