zahvaljujem svima na odgovorima, nesto mi je djelomicno objasnjeno, a nesto i nije, ali koliko vidim nisam bio dovoljno jasan.
Nebitno tko ce mi i sto ce mi raditi (jos taj dio nisam definirao jer skupljam informacije a i novac i ideje sto cu sve napraviti kad vec bude brod "pod sjekirom".
Zanemarimo i onaj dio "kontakt sa proizvođacem", da ne idemo u dubiozu zasto i kako
Dakle ja moram sanirati spoj trupa i spojlera (necemo u to kako i zasto, svi sve znamo, a tko nezna nek malo procacka ostale teme), a to cu napraviti tako da preplastificiram taj dio. Naravno brusim do plastike.
E sad... da je obicna boja, onda znam, prajmer, pitura i intonik tj koper. S obzirom da je ovo gel coat tj top coat iz kalupa, preferiram ne mjesanje te sanacije s obicnom piturom i sa gelcoat-om pa bi volio taj dio obuci u gelcoat tj topcoat
cuo sam da je uvjek razlika u nijansi cak i istog topcoat-a ali bez obzira na to volio bih znati koj topcoat plave boje mogu koristiti i koja ide podloga (prajmer), ako ide. Tocnije sto je ven koristio. Koliko sam vidio, bile su ono hempel kante
sto se intonika tice, i to me zanima iako tu vise manje znam odgovor a i netko je spomenuo, brusenje, prajmer, novi intonik iako volio bi da bude istog proizvođaca kao kao sto je ven stavio
i jos da iskoristim post da pitam,
di ima u hrvatskoj kupiti kiwi grip?