Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Pape je napisao/la:...pa šta nisi uzeja regulator za solar sa dodatnim digitalnim displayom i pokazuje ti sve šta ti triba...kakvi gađeti....4 vide, i uštekaš ga đekon od mrežnog kabela...klik!... a sve si dobija u kesi sa displejom...
...nega.... kupija regulator od 116kn...i sad ajmo ižinjavat pizdarije....i bacat novce na otkrivanje tople vode...
pagus je napisao/la:Jesi siguran da ti triba ampermetar ? Ja bi ga isto volio imat da zadovoljim znatiželju - da li i koliko puni/troši .
Po mom mišljenju je to samo još jedna slaba točka u instalaciji pa sam odlučio da ga neću instalirat.
Sa solarima mi je doša i digitalni voltmetar koji mi pokazuje trenutni, minimalni i maximalni napon za svaki od dva akumulatora
i meni je to dosta.
To je moje mišljenje, a ti ćeš napravit kako ti misliš da je najbolje !
pagus je napisao/la:
Pokazuje zbroj ampersati (Ah) koliko je solar poslao u pojedini akumulator i to od zadnjeg reseta regulatora.[b]
porer je napisao/la:pagus je napisao/la:
Pokazuje zbroj ampersati (Ah) koliko je solar poslao u pojedini akumulator i to od zadnjeg reseta regulatora.[b]
Ne kaže se ampersati nego hampersati (hAh)
oliowwe je napisao/la:drustvo
raspisali ste se o solarima i regulatorima , displeyima a jednostavno pitanje je bilo ampermetar neki analogni s obzirom na kapacitet mog akumulatora , treba ili ne
ne kazem da ovo nije korisno ali ja jos nisam dosao do tog nivoa opremanja plovila, voltmetar imam na ploteru i tu vidim da puni
lp
oliowwe je napisao/la:... da je zgodno imat neki analogni ampermetar ono da pokazuje stanje akumulatora prije paljenja motora kad ionako puni
po ovome vasem pisanju zakljucujem da je dovoljan bilo kakav za moju namjenu , mozda mi je ovakav dovoljan http://shop.unimar.hr/product/catalog/2 ... ampermetar
lp
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.