Imam komandu za volan koju sam mislio staviti na gliser, ali tek sada sam vidio da je kučište popucalo. Pitam da li se isplati kupovina istog takvog kučišta ili nekog nekog drugog( mislim na sistem puža)? Da, sajla mi je ok. Na ovom vidim da ima mogučnost postavljanja dva volana i ovaj je čitav.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ma probaj popraviti to... Rastavi,iznutra malo tanki premaz neceg da ukruti barem malo to kucište,ako imaš mjesta stavi neku ukrutu (skroji plastiku) pa zaljepi,popucalo ispuni kitom ili nekim epoxidnim ljepilom,prefarbaj i vozi.
Raspalo se u onom dijelu gdje ima utor za sajlu(sa jedne i sa druge strane), mislim da je to dio koji trpi veliko opterećenje. Kakva su vaša iskustva sa ovom vrstom komandi?
Iz tog razloga sam i pitao za savjet, a opet imam sajlu koja je dobra......mislim da mi se isplati naći ispravno kućište, u lanac i zupčanici su dobri. Vidio sam da je zaštićeno sa nekom bijelom mašću. Kakva je to bijela mast? Da li može neka druga zaštitna mast?
Može. Možeš korstiti nešto iz palete marine masti. Obično su crne boje
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam