Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
porer je napisao/la:Ja ovih dana kompenzirao posao za 20 litri prvoklasnog ulja, vina je (koliko je...), Nešto tunjevine i kalamari je u ledu a danas sam dvije kašete srdela usolio (znam da nije vrijeme ali grijeh je propustiti ih - 70 kuna dvije kašete).
Upravo smo sused Aldo i ja na gradelama okrenuli kilicu srdela, polili mladim uljem, malo češnjaka i zalili mladim vinom, ko to može platit
legi je napisao/la:Evo i ove godine,san delal vino,crno,teran i merlot kupaža...nadan se da će bit dobro,jer do martinja nećemo znat,mlado je dobro...pekli rakiju(Capiton je u igri) rakija loza majka,ima 45gradi,bit će dobre travarice,medice....slane ribe(inćune) san očistil i stavil u ulje....jučer kiselio kapulicu,pomidor,papriku,kaul,mrkvu,krastavce.....sutra ću naribat kupus i skiselit....ribe i liganja je puna škrinja,tako da spremni dočekamo zimu,i ne jebe me todorić i kompanija,kuća je puna domaće spize,sad bura more dimit....nadan se da ćemo na božićnon okupljanju nešto od ovog i kušat...svima
Eventum je napisao/la:porer je napisao/la:Ja ovih dana kompenzirao posao za 20 litri prvoklasnog ulja, vina je (koliko je...), Nešto tunjevine i kalamari je u ledu a danas sam dvije kašete srdela usolio (znam da nije vrijeme ali grijeh je propustiti ih - 70 kuna dvije kašete).
Upravo smo sused Aldo i ja na gradelama okrenuli kilicu srdela, polili mladim uljem, malo češnjaka i zalili mladim vinom, ko to može platit
Slinim...
porer je napisao/la:100 kn je litra, svi kukaju. Rijetko ko prebaci 11%.
Ali ima i druga strana - ulje mi je finije nekako, mekše i lakše.
Natrag na Mediteranska kuhinja
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.