Plastiku na trupu najbolje bi bilo skunuti do mjesta, kdje se plastika još nije odvojila od drva, mislim da neče trebat puno.
Ovako na brzinu sa slika, kabina ne izgleda trula, nego samo razsušena. Meni se čini oblik kabine ljep, pa bi bilo skoro šteta stavit koji drugi oblik kabine.
Ja bi kuvertu i onu trulo "bokoštitnicu" (neznam kako se formalno kaže), skinuo a onda ponovno napravio kuvertu od špere pa sve plastificirao poliesterom pa išao preko boka sa matom. Nakon plastificirane kuverte, ljepio drveno kuvertu, sika ili sličnim sistemom. Isto bi stavio neko hrastovo "bokoštitnicu" sa gornje strane plastificirane špere i dodao sve lajšne na istim mjetima, na kojima su bile prije.
Ako očeš imat natkabinu, onda vjerorajtno bi voljeo imat kabinu više naprijed, ali ovako po slikama, ja bih odustao od nadkabine, pa imao ovo kabinu, pošto mi se čini oblik dobro pogođen i isto neče bit problema ako češ imat jarbol, pa če boom moči lako preko. Mislim da je oblik kabine bolje pogođen od one kabine na onom leutu Leute moj.
Možda i nije na odmet, da bi recimo kabino sa strane obljepio sa furnirom, a za ljepilo uzmeš epoksi, i dalje obradio epoksiem, pa da imaš prirodni izgled drva.
A boja trupa mi več pada na pamet, CRNA a sa strane "bokoštitnica" lakirani hrast, kuverta tik
Ali inače sviđa mi se tvoj brod, ljepa linija, pa tako i kabina, koja je sad gore.