Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
zorica je napisao/la:Da mercury 5-2T 10300 kn????
Jebote ja san 2005 otvorija rentu i tada platija svaki po 5800 kn!!!
No sta se tice kvalitete, nemam zamjerke
oliowwe je napisao/la:pozdrav
Sve citam o ovom motoru, imam ga i sam od 2008, sve 5 bio je cak i pod morem jedan cijeli dan, nakon pranja i ciscenje karburatora, izmjene ulja radi ko urica nista nije zaribalo, ali evo nedavnosam ga stavio kao pomocni motor , kupio u motonavisu one adaptere za komande, nabavio ultraflexove rucice - one crveno crne , jednu za gas, drugu za naprijed;nazad, sajle ultraflexsove oko 3m (10 ft) i tu je negdje problem pa i pitanje , naime gas radi odlicno, naprijed mjenjac super, u leer isto ali nece u nazad, ma kako god podesio sajle u nazad nece i nece, ali mi se i gas pojaca sam kad pokusavam gurnti rucicu u nazad jer se onaj adapter iskrivi,,,,sajle nisu prekratke ima cca 50 60 cm viska, cini mi se da je problem u rucici mjenjaca na samom motoru, kao da je jako tvrda, zapravo i je jer rucno ide bez problema ali treba dosta jako gurnut rucicu,,, e sad da li netko od vas zna kako da to malo olabavim da ide malo mekse jer dok nije bilo sajli nisam bas na to obracao paznju, jednostavno gurnes nazad iradi, e sad sa sajlom se cijeli adapter uvija nakon leera, iaoko u rucici komande ima jos 5-6 cm mjesta za sajlu unazad i stoga mislim da nije do sajli
Svaka sugestija i pomoc je dobrodosla
LP svima
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.