Drvenarija

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Drvenarija

PostPostao/la Rexi » 20. 08. 2014. (20:02)

Dali netko zna nekog dobrog majstora koji bi mi mogao napraviti za Ven 590 kasun za stvari između lezaja i desno od vrata u kabini te jos neke sitnice. Mogu i ja dat dimenzije ali bitno mi je jedino da on moze na nekom drugom venu to isprobati i uzet mjere zbog one stranice prema rebrima broda jer sam ja u Hvaru (i brod).

I da, imamo i tu par covika koji rade sa drvom al dok ih uhvatim .. brze ce bit i jeftnijie sa kontinenta.
Split.. Makarksa, Zadar, taj dio.
Rexi
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Primorka

Re: Drvenarija

PostPostao/la som » 20. 08. 2014. (20:06)

Ako je sigurno da je na drugom Venu iste dimenzije.
som
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la golum » 20. 08. 2014. (20:36)

Rexi je napisao/la:Dali netko zna nekog dobrog majstora koji bi mi mogao napraviti za Ven 590 kasun za stvari između lezaja i desno od vrata u kabini te jos neke sitnice. Mogu i ja dat dimenzije ali bitno mi je jedino da on moze na nekom drugom venu to isprobati i uzet mjere zbog one stranice prema rebrima broda jer sam ja u Hvaru (i brod).

I da, imamo i tu par covika koji rade sa drvom al dok ih uhvatim .. brze ce bit i jeftnijie sa kontinenta.

Možda je najbolje da ti to netko napravi na licu mjesta tj. da sam uzme mjeru. Sebi sam radio dasku koja spaja klupe u kabini da se sve spoji u jedan ležaj i da dasku mogu spustiti na pod kad se ne koristi ležaj. Na kraju sam sjebal dasku jer ta rupa ide malo u konus :D ništa strašno daska je bila donirana :lol: onda je usljedilo kemijanje............ ipak sam završio :thumbup:
golum
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la peroski » 21. 08. 2014. (11:07)

Pa ne znam koga ćeš nać da ti na daljinski radi sitnice koje treba dosta precizno ukrojit i to po nekom drugom brodu :shock: :?:
Ako znas sam karton u ruke i precizno skroji gornju i prednju stranicu i po tome ili sam izreži ili šalji nekome da ti izreže. Ako ti ovo nije bas da bi sam radio uzmi nekog lokalnog. Ne može ti uzet neku cifru za ruke, a materijal je materijal pa ko god radio sa njime.... pogotovo kako kažeš da su u igri kašun i neke sitnice.
peroski
Member

Tip plovila: Ocqueteau 610

PostPostao/la Jelenko » 21. 08. 2014. (13:48)

Rexi je napisao/la:Dali netko zna nekog dobrog majstora koji bi mi mogao napraviti za Ven 590 kasun za stvari između lezaja i desno od vrata u kabini te jos neke sitnice. Mogu i ja dat dimenzije ali bitno mi je jedino da on moze na nekom drugom venu to isprobati i uzet mjere zbog one stranice prema rebrima broda jer sam ja u Hvaru (i brod).

Mozda ti je bolje uzet nekog lokalnog mestra nego posli se opet zahebavat sa garancijama ako sto je krivo uradito da nemoras vozit do zadra da se rijesi problem , svakako dogovori rokove i sve unaprid, znas i sam zasto, i racun obavezno pitat i uzet sasobom zbog reklamacija i garancija.
Jelenko
Ante 99, Jelenko, Kapetan Miki ... lupis

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Gajeta 6, 40, yanmar

PostPostao/la golum » 21. 08. 2014. (14:03)

Jelenko je napisao/la:svakako dogovori rokove i sve unaprid, znas i sam zasto, i racun obavezno pitat i uzet sasobom zbog reklamacija i garancija.

Svakako uzet krsni list,domovnicu, i izvod iz matice rođenih............ :roll: ma daaaaj!
golum
Old Senior Member

PostPostao/la brule » 21. 08. 2014. (14:17)

Malo ironije uvik dobro dođe!
..
brule
Senior Member

Tip plovila: Bandholm 24

PostPostao/la Jelenko » 21. 08. 2014. (21:14)

Neznam di si naša ironiju čitaj koje je covik probleme ima sa Venom, reklamacija mali miljon na kraju (?) je tribalo brod sanirati voziti zs ST pa je bila frka sa racunom cile ceremonije ko ie sta reka ko je izda racun a ko ugovorija brod, neka se sad nedajBoze zalomi opet kakav problem kome ces se zalit, kojoj insprkciji ako nimas racun a bome neznam kome se isplati natezat vozit brod ili gubit dane zbog dva skafetina sta bi triba Dendo izlazit na reklamaciju iz Pule na Hvar ili bi mu Sexi triba vozit kaic u pulu poblanjat neka nadumana vratasca???
Jelenko

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Gajeta 6, 40, yanmar

PostPostao/la Rexi » 21. 08. 2014. (22:04)

Jelenko, imas neki problem sa menom?
ne vidim kako to ista ima veze sa drvom

ima dobra stranica za tvoje simptome http://www.psihonet.net/index-individua ... vanje.html
Rexi
Old Senior Member

Tip plovila: Primorka

PostPostao/la Kapetan Miki » 21. 08. 2014. (22:10)

Sta je sad
Zadnja izmjena: Kapetan Miki; 21. 08. 2014. (22:15); ukupno mijenjano 1 put/a.
Kapetan Miki

Tip plovila: Saver 22, Suzuki 175

PostPostao/la Kapetan Miki » 21. 08. 2014. (22:14)

Cemu uvrede
Kapetan Miki

Tip plovila: Saver 22, Suzuki 175

PostPostao/la golum » 22. 08. 2014. (07:56)

Jelenko je napisao/la: nedajBoze zalomi opet kakav problem kome ces se zalit, kojoj insprkciji ako nimas racun a bome neznam kome se isplati natezat vozit brod ili gubit dane zbog dva skafetina

O tome se i radi o dva škafetina kome će dati da mu to radi preko firme???? Dat će vjerovatno nekom ko radi takve stvari u fušu pa šta bi ga trebao tražit bon 1 i bon 2 i fiskalni račun???????
golum
Old Senior Member

PostPostao/la el passo » 22. 08. 2014. (08:03)

A jeste spaljeni :lol:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la josme » 22. 08. 2014. (12:53)

amaaa..meni se nije digo na ove komentare.. :?
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.