Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
pagus je napisao/la:A Miki još uvik radi u Dubrovniku ?
Kapo je napisao/la:aladin je napisao/la:Je. Moderatorski popust
Sukob interesa !!
el passo je napisao/la:Miki trebalo bi mi platno za tendu boje recimo slične kao što je pozadina citata na forumu.
el passo je napisao/la:Miki trebalo bi mi platno za tendu boje recimo slične kao što je pozadina citata na forumu. Širina bi bila nekih 2.40 dužina isto tako slično. Točne mjere ću pogledati ali to je tu negdje. Koliko bi me to došlo koštati...može i na pp
aladin je napisao/la:el passo je napisao/la:Miki trebalo bi mi platno za tendu boje recimo slične kao što je pozadina citata na forumu.
Ovo bi moglo biti zabavno. Svaki monitor drugacije pokazuje boje (osim referentnih)
captain Kirk je napisao/la:Pozdrav, molim da mi netko napiše od kojega materijala da napravim zatvore za stakla na natkabini kao zaštitu od sunca i gdje ga mogu kupiti.
captain Kirk je napisao/la:Pozdrav, molim da mi netko napiše od kojega materijala da napravim zatvore za stakla na natkabini kao zaštitu od sunca i gdje ga mogu kupiti.
bender je napisao/la:Pozdrav,
Znam da je tema malo starija, ali da ne otvaram novu...
Naime trebali bi kontakti od meštra za tende na području Dubrovnika ili pelješca, nekog tko bi mogao napraviti izmjeru na plovilu.
Unaprijed zahvaljujem.
bender je napisao/la:Zahvaljujem na informacijama!
Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.