morski psić je napisao/la:Ova je savršena. Ali isto me moreš pozvati kad je budeš vadija. Moren ti mišati pituru. Malvazija obavezna.
Bilo bi mi drago da zahvaljujući ovom forumu koji već 2 godine pratim kao gost steknem poznanstva za popit Malvaziju, a bome i za naučit ponešto o piturivanjima, popravcima, barkama i moru - prihvaćam Tvoju ponudu
legi je napisao/la:ima nas i ne damo se,nedamo drvene brode,Dido dobrodošao u klub,barka ti je prekrasna
Hvala na dobrodošlici... baš kako si napisao ... svi su me odgovarali ... ali za sada sam skupio mnogo sretnih trenutaka i guštanja.
Nedamo se, i nedamo drvene brodove.
piškera je napisao/la:Gledam slike iz Murtera,pa sam se sitija jednog mog koji mi je priča kako mu je dida naručiva leuta,a imali su posjed tj. veliku obradivu zemlju na Kornatu.
Doša je u škver,sad ovi pitaju,koliki brod,šta ,kako,di,...a on će: "Oću da u njega stane:tovar,masline i drva,ništa me drugo nije briga" !!!
Naravno ljudi napravili leuta od 9m,stoji ka tenk.
U svakom slučaju predivne slike,ali strah me budućnosti,sve se minja.Pozdrav
Piškera, eto spominješ taj čarobni
Murter, spominješ strah od budučnosti, ali ja bih se prvo posvetio prošlosti pa me ohrabruješ da otvorim novu temu -
Betinska pasara u potrazi za svojim Stvoriteljemm , (da se "maknem" s ove teme , koja je prije svega posvećena slikama drvenih brodova),
pa i Tebe pozivam da svojim mudriostima pripomogneš u potrazi
Da se nebi bojali budućnosti moramo se upoznati i sa strašću prigliti prošlost