Isto sam šlampav,i dogodi se da sam izgubio vozačku,drugom prilikom osobnu.
Otišao na odjel občine,i pogledom u računalo, u najkračem vremenu dobio, uz malu nadoknadu,traženu dokumentaciju.
Ja u tome vidim samo pozitivno.
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
labrax je napisao/la:koja stoka; protiv toga se može ici jednostavnom tuzbom upravnom sudu..stoka uhljebljena funkionerska...
zore70 je napisao/la:labrax je napisao/la:koja stoka; protiv toga se može ici jednostavnom tuzbom upravnom sudu..stoka uhljebljena funkionerska...
Za sada ću bit malo strpljiv,poznam puno ljudi u pomorskoj policiji pa uvik prođen lišo,ali neću to pustit tek tako.
Samo svaki put kad odeš po tim birkoratskim bužama to je izgubljen dan ,minimalno taj ako si dobro proša
A d aje neka kazna ili ovrha ,nađu te u sekundi,nema da se sakriješ ni u najdubljoj rupi
cady je napisao/la:Se slažete, da bi spisak i dokumentacija brodica,konačno moralo biti u računalu? Sigurno da ima u tome više nego dovoljno pozitivnog.
Samo neznam,možda sam naivan,zašto to nebi nekom bilo dobro?
som je napisao/la:Ne vidim di je problem pa pomorska policija ima sve podatke o registracijama i o vlasnicima. Neki dan su bili kod mene na brodu i čovik je već ima otvorenu stranicu na laptopu sa svi podacima o meni i brodu a da nije ništa pita. Znači podaci postoje samo je stvar ko ima pristup istima.
porer je napisao/la:Iz pouzdanog i provjerenog izvora doznao sam da upisom reg. broja plovila u laptop na brodu policajac ima uvid u sve podatke vlasnika i broda. To podrazumijeva sve plaćene ili neplaćene dadžbine broda a isto tako i dozvolu za upravljanje plovilom
zore70 je napisao/la:Rješenje,tj dobivanje nove dozvole NIJE MOGUĆE do daljnjega..dakle ne 15-20 dana već mjereno beskonačnim..
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.