Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
bubson je napisao/la:evo da se uključim , pomozite, ako boga znate, imam Ven 501 k, fly, stavio sam tohatsu 50 2t, barka se do dvadeset milja brzine ponaša OK, nakon toga ne možeš je uhvatiti ni za rep niti glavu , ševelja tamo -vamo
izbija propeler vanka te je toliko cijeli brod vanka da se počne naginjati u stranu na kojoj sam ja, da se čovjek prepadne.......nemojte mi samo reći da trimujem motor i takve gluposti , jer sam sve provaoi ne ide niti milje više
lincoln je napisao/la:Slote, ne znam je li tenda još aktualna ali ja sam nakon dvije godine razmišljanja i crtanja napravija konstrukciju koja je sklopiva a ne zatvara brod bočno pa pogledaj moje riješenje možda dobiješ kakvu ideju. Ne zamjerite lošu sašivenost tende jer sam nakon pregovaranja sa meštrima od tendi i njihovih bezobraznih cijena odlučija da i to sam napravim. Ovo bi sad trebala bit finalna verzija riješnja tende i vjetrobrana. Spojleri su takođe već godinu dana u funkciji kao i fishfinder Garmin 201 DV i još mi jedino preostaje sašit kušine u kabini pa mislim da bi ovo lito ipak moga u đitu. Molim komentare od kluba ljubitelja Vena.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.