Postao/la 2105 » 19. 06. 2014. (21:42)
Upravo tako, registriran je na 40 KS, a čak kad je i kalma bonaca i kad je ugodno.. mačak je u vriči..ipak je to mali kaić i ako sa 20 Nm naletiš na što ili..
Meni se jedan put dogodila barufa i dobro je to napisat...
Mali mi je sidi na jaceri fiksiranoj isprid konzole koja služila ka banak za sjedit naslonjen na konzolu
Ima je baretu onu sa frontinom a ja sam naravno vozi i drža timun stojeći iza konzole, ka uvik...kalma bonaca
Pri 20 NM, Malom mi je ispala bareta sa glave i vitar je zalipi meni ravno u lice, mometalno mi je uletila mrakača i
instinktivno sam iša maknut baretu sa lica ali mi je taj momenat uteka timun iz ruke ...
Kaič je orkenuja momentalno i naglo ...ono skoro za 90 stupnjeva i nagnu se pri 20 NM da sam neznam kako se nije izvrnu
Sin mi je napola ispa iz kaiča i osta se držat jednom rukom za rukohvat konzole ali ga je pola bilo več u moru
Ja sam se nekako (više se i ne siječam kako) uspi zadržat u kaiču i baci sam se na komande i izbaci motor u ler.
Ostali smo cili ... i jedan i drugi. Mali mi se bi malo nabi priko bande ali ništa strašno...samo smo skoro napunili oboje gače..
Nije onaj konopčič sa osiguračem za gašenje motora bez veze....
Naravno smeta ....samo dok ne zatreba..
Sve dogodilo u sekund