Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Trogiranin je napisao/la:Ikayke to možeš od bilo čega, ali bitno da je šta glađe ! Ovo su u stvari bila vrata od nekog starog ormara. Spojija sam da dobijem potrebni oblik u zrcalnom smislu. Spojeve sam sa unutrašnje strane zaoblija štukom tako da kad sam izvadio odljevak iz kalupa ne budu oštri bridovi. Kalup štukaš ( talk,smola i katalizator) da poravnaš neravnine, pokriješ eventualne rupe od vida za spajanje kalupa i sl. Ja ti nakon toga premažem sve razrijeđanim light prajmerom i kad se osuši pastom za kalupe. To namažem dvi tri ruke i svaku sljedeću ruku dobro suvom mekom krpom ispoliram. Nakon toga ide alkoholni odjeljivač i kalup je spreman. Uglavnom par dana zajebancije , brušenja, štukavanja i poliranja dok sam kalup središ. Nakon sve te zajebancije tek onda ide izrada klupe. Đelkot tri ruke . To možeš napravit u jednom danu. Sutradan plastificiranje. Prethodno iskrojena vuna prema kalupu. Izmješaš cca do ploa litre smole i katalizatora i udri valjkom . Ja napravim otprilike tu količinu koliko mogu sam izvaljat da mi se ne počne gelirat i tako redom do zadnjeg sloja.
skanap je napisao/la:gelkot(zamisa bi talka i smole i lopaticon navuka sve),hiprotect,primer pa intonik, a mogu i bez gelkota nisan ni sam pametan
Trogiranin je napisao/la:Na gornju površinu di će se gazit i sidit dolaze protuklizna zrnca u pituru
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.