zore70 je napisao/la:
Naravno bit će tu preinaka,poboljšanja...pilanja..ali to ćemo napravit posebnu temu...
...uuu čoviće, neče ga majka pripoznat, a mista po brodu bit će duplo, samo ŽorŽ triba krenit... ideja je i više nego ideališen!....
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zore70 je napisao/la:
Naravno bit će tu preinaka,poboljšanja...pilanja..ali to ćemo napravit posebnu temu...
Lando je napisao/la::thumbup: to će bit zanimljivo pratit
Pape je napisao/la:zore70 je napisao/la:
...uuu čoviće, neče ga majka pripoznat, a mista po brodu bit će duplo, samo ŽorŽ triba krenit... ideja je i više nego ideališen!....
zore70 je napisao/la:
A vatan zalet..gume škripe...nabacit ćemo ovdi sve faze u slici i riječi
U subotu je kamion dizaljic na gradilištu....počinje priča
zore70 je napisao/la:fic je napisao/la:pa gle on kad napravi taj brod nece ga mjenjat sigurno do kraja života
svaku havariju može popravit a opremljeni ce ga koštat ukupno oko 250-270 000 kuna.
Brod od 8 metara sa kabinom za te pare nemožeš kupit a da je novi
Ma nisi me skonta....gradi aluminijski gliser za cili život jer je lagan pa zato ekonomičan a unutra če ubacit usisivač benzine,to mi nije bistro...
Ja san radija dva glisera i jedan katamaran od marine grade aluminija,to je nenadjebiv materijal,samo skup za prvi put,ali rezultati su ludilo...
U sva tri dizelane uvalili..nema se šta reć,pun pogodak..
Nisu baš ravni ka ogledalo kao oni plastični iz kalupa ali savršena stvar...samo u nas nema te tradicije,navike da se takvi brodi imaju...
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.