Bezveze. Ako je dobro vino, nemaš što ispirati kućice s njim! Monda možeš i ostatke od liganja kad ih očistiš malo potoćat u demižon pa onda poslije ručka popit, taman kad se dobro natoća. Malo šale... Mislim, ono što valja iz kućice je izvađeno. Ne treba sad baš cjepidlačit. Pa ni bocu od vina baš poslije ne osušiš s kruhom
..znate ća....nije lijepo toliko "provocirati" nas ...hmmm...kako da kažem..."suhozemce" Svaka čast i volim da se ove stare "ričete" a i koje novije podjele .... Ali imam sreču da mi je prijatelj (ajme,upoznali se u kliničkom centru u Lj) nekako napisao kako koju ribu "guštamo":) A hvala i vama...pa nadam se da se moguće nekad sa kojim sretnemo i onda...maaaa.....gušti su gušti:) Ajde...ako bude sve OK u sedmom mjesecu sam opet na Pagu....ako ima netko tamo...javi mi se. Pozdrav svima...
Evo od jučer...malo lososa, malo rukule sa praženim sezamom, avokado sa češnjakom in domači crnogorski sir ...ne znam kako se čuje ali bilo je izvrstno
Klemen
Zadnja izmjena: riberer; 19. 02. 2014. (16:09); ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog:Maksimalna (vidljiva u cijelom formatu) veličina fotografija na forumu je 800x600 piksla