Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
MURTER 600 je napisao/la:Ne nego se tip vozija ispod mora pa mu nestalo benzine i jednostavno pustio skuter i pješice ošo doma.Kako nije imao GPS na skuteru ,nije ga mogao poslije naci.
Ja još nisam cuo da more po dnu nagurava metalne predmete pa ni skutere makar imali kotace
Grinteša je napisao/la:Ma bit će ovo jugo donilo iz Albanije .
Grinteša je napisao/la:Šta je najbolje, za akumulator na otpadu možeš dobit 50 kn.
Ako ti se i neda ići na otpad ima čudo sirotinje šta stalno po kontejnerima traži boce i željezo
Denis1 je napisao/la:Pocetkom prvoga bio sam na Unijama,vanjska strana kod rta Vnetak 3 akumulatora po 200A svaki,baceni tek par dana(znam sigurno jer sam bio i 15dana prije na istom mjestu i nije ih bilo) i sad mi vi recite ,kako se nekome uopce da voziti te akumulatore do tamo da bi ih bacio u more??Ma jednostavno ne mogu shvatiti to razmisljanje pa sta nije bilo jednostavnije pustiti na rivi ili uz kakvu baju kad vec nije nosio na otpad.Da mi je samo znati kakav mozak za to moras biti??ps.ako citas ovaj tekst i ti si bacio te akumulatore u more molim te posalji mi razlog u privat,jednostavno mi nije jasno od kud su se oni tamo stvorili.U jednom trenu sam cak pomislio da su pali iz kakvog aviona...
Denis1 je napisao/la: 3 akumulatora po 200A svaki,baceni tek par dana(znam sigurno jer sam bio i 15dana prije na istom mjestu i nije ih bilo) i sad mi vi recite ,kako se nekome uopce da voziti te akumulatore do tamo da bi ih bacio u more??.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.