Nije mi jasno ni kako oni povlace te linije, a ni kako je vama dobro na krmi, a na provi nije.
Ako povućeš horizontalnu liniju ne može ti naprid valjat, a straga ne valjat i obratno.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ivan3 je napisao/la:Ja ću se samoubit.
Glanc novi brod on baca u more da uvati vodnu liniju.
Pa šta ti proizvođač nije sinja jednu malu crticu na krmi di dode vodna linija?
roby je napisao/la:ivan3 je napisao/la:Ja ću se samoubit.
Glanc novi brod on baca u more da uvati vodnu liniju.
Pa šta ti proizvođač nije sinja jednu malu crticu na krmi di dode vodna linija?
Najbolje se SAMOUBIT![]()
![]()
![]()
josme je napisao/la:..kakve veze ima to točati...svatko radi kako hoće...plastici ništa ne bude od tjedan dana u moru...i tako i onako moraš poslije oprati....izmatirati..itd. da ne nabrajam...a činjenica je da nije vodena linija na svakom brodu ista..sve ovisi o težini brodice...pa tako je i kod istih modela brodica različita visina vodene linije...težina motora,oprema a i dvonožni stvorovi uvjetuju liniju...pa prema tome relevantno je pričati o "nije mi proizvođač označio"....može ti označiti a poslije ti ne odgovara jer si nakrcao opreme,lonaca, pinjata ,tanjura, hrane i čopor stvorenja pa ti više linija ne odgovara...e onda je proizvođač kriv.....treba ga nakrcati i zatočati i imaš liniju a plastika nije sapun da se troši..kao šta su rekli u našoj poznatoj seriji(ali za drugu stvar)...
ivan3 je napisao/la:Hm hm, jedan sa 4 posta i sva 4 ne vride crno ispod nokta, a drugi proizvodi brodove i ne zna prikopirat vodnu liniju.
A izgleda ni pravilno napisat.
I ja budala s vama iden raspravljat.
peroski je napisao/la:Hm.. što se tiče toćanja 7 dana da se uhvati crta, nevidim nikakve potrebe. Kad brod opremiš i baciš u more izmjeriš visinu po bandama, krmi i provi i može isti sekund vanka na matiranje i pituravanje.
Nikad nisam kupio novo plovilo pa tako nisam upoznat sa označavanjem vodene linije od strane proizvođača, ali mislim da ako već ocrtava vodenu liniju mogao dati dva parametra za referencu. Možda i daje ali evo iz dosadašnjeg se nije dalo naslutit da je definirano, pa ako sam nešto preskočio isprike.
Primjer:
Za verziju unutarnji motor( kilaža) i standard oprema(popis i ukupna kilaža) kote po bandama, krmi i provi broda ocrtati...
Za verziju vanbrodskog motora ( kilaža) i standardna oprema (popis i ukupna kilaža)kote po bandama, krmi i provi broda ocrtati...
Jasno da za kit verzije nema previše smisla davat visine vodene linije jer kombincije su neiscrpne...
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.