Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
saratoga je napisao/la:Dali bi dvotaktna yamaha 50ks mogla koristit kao pogon na ovom brodu jer ipak je bar 20% jaca od 4takta
saratoga je napisao/la:Aj stavi kakav snimak sa 10ks ja mislim da bi ti to diglo prodaju za nevirovat ako je putna 7knot,ako imas koji brod u moru isprovaj sa sta vise motora jer to bas i zanima kupce,eto ja iman 8,10,50ks motore pa mogu ti posudit za test a isto tako posudi negdi 15,20ks pa imas za svakog kupca tocnu info bices prvi proizvodac koji je to napravija a to je odlicna reklama i sve snimi kamerom.
saratoga je napisao/la:Krivo me razumilo ono jaca 20% dvotaktna od cetverotaktne ali dvotaktni motor od 100ks ima 20% bolje rezultate od 4takta, ima sam fishermana od 5,60m i ima sam oba motora prvo 2t a kasnije proda i kupija 4t od 100ks i pokaziva mi je putnu i max brzinu od 20% u korist 2t i glisira bi s vise ljudi ali potrosnja je po prijedenoj milji bila oko 22% na strani 4t.
golum je napisao/la:.meni je osobno najveći gušt bio vidit 10ks iz ruke s dva čovika i putno 7 milja.
Šališ se ili stvarno....
Robi-ST je napisao/la:saratoga je napisao/la:Krivo me razumilo ono jaca 20% dvotaktna od cetverotaktne ali dvotaktni motor od 100ks ima 20% bolje rezultate od 4takta, ima sam fishermana od 5,60m i ima sam oba motora prvo 2t a kasnije proda i kupija 4t od 100ks i pokaziva mi je putnu i max brzinu od 20% u korist 2t i glisira bi s vise ljudi ali potrosnja je po prijedenoj milji bila oko 22% na strani 4t.
ne moze 2T motor od 100 konja biti "jaci" (imati vise konja!) od 4T 100 ks. moze postojati razlika u zakretnom momentu i snazi na određenom broju okretaja, ili u prijenosu te snage (u ovom slucaju u propeli koja je mozda u jednom slucaju pogođena a u drugom ne) sto moze rezultirati drugacijim ubrzanjem i brzinom broda pri određenom gasu...
to je ka da kazes da je 100 kila papira lakse od 100 kila olova....1 KS je mjerna jedinica i ona ne moze znacit manje ili vise, nego tocno 1 KS jebemuiruda...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.