E moj Nostromo ne znam zašto ti mene doživljavaš kao nekoga tko je kontra tebe? Vjeruj mi nisam, ma ne kontra tebe nego kontra nikoga (tri točke kako je postalo uobičajeno...).
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
porer je napisao/la: Ako je nešto projektirano da jedri neka jedri. Ako je to gliser neka glisira. Na primjer Primorka i Torpedo, to je meni dobitna kombinacija. Što tražiti više od toga? No, sto ljudi sto ćudi, nema razloga nastavljati ovo, ode tema u kupus...
Marko123 je napisao/la:Dobio je duplu brzinu u odnosu na iste takve "serijske" brodice.
Kapo je napisao/la:Marko123 je napisao/la:Dobio je duplu brzinu u odnosu na iste takve "serijske" brodice.
Daj....ne budi naivan
Kapo je napisao/la:Marko123 je napisao/la:Dobio je duplu brzinu u odnosu na iste takve "serijske" brodice.
Daj....ne budi naivan
nostromo je napisao/la:Za primjer: drveni brod od mog prijatelja 6.5m, torpedo 18/24, pogođen spojler-11nm na max. Ne vidin zašto gradac s 30 ks ne bi povuka i do 12.5nm
Drago je napisao/la:nostromo je napisao/la:Za primjer: drveni brod od mog prijatelja 6.5m, torpedo 18/24, pogođen spojler-11nm na max. Ne vidin zašto gradac s 30 ks ne bi povuka i do 12.5nm
jesi ti to izmjerio ,nece to bit bas tako, sa torpedom u drvenoj barki ako ulovi 7-7,5 uzli je odlicno,a 11 cak ni cestovnih milja,odite izmjerit ponovo i narihtajte GPS na knote
Inshoma je napisao/la:A sta je sa svim onim izmedju ? GLister je 20nm i brze, ovi sta plove su 10 i manje, a sta je s onim izmedju ?
Marko, čak i jedrilice glisiraju sa manje od 20 čvorova tako da se ne loviš baš za to. Oni bajboti što ih koriste talijanski klinci u mirnim valama sa yamahicama od 5KS glisiraju sa možda i 10 čvorova(ne bašu dlaku). guz**a naprijed i gas.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.