porer je napisao/la:Ja to ni na jednoj slici ne vidim dobar posao. Komentar da je spojler stvar osobnih afiniteta je smiješan, bez ljutnje i uvrede, vjerujem da ti je to izletilo. To što si rekao isto je kao da ideš kupiti auto a donji postoj je stvar tvojih osobnih afiniteta a ne stručnog znanja i iskustva proizvođača.
Odavno je bila rasprava u kojoj smo se na kraju složili oko toga što je spojler a što produženje vodene linije. Produženje vodene linije daje malo dodatne brzine bez puno investicije u nove konjske snage a spojler skupa s brkovima pretvara starudiju u poludeplasman upitnih karakteristika. Forum je pun snimaka gdje su graditelji uspjeli u nakani a pitanje je koliko pokušaja nije snimljeno?
Svaki je spojler dobar ako vrši funkciju, šta se tu ima toliko filozofirati, nekom je lipši koji prati liniju broda, nekom nije, neko nema para da napravi onaj vau super spojler pa pojednostavi. Služi da ne potone krma i da se dobije na brzini, a sad koliko to je stvar gazde, a ako gazda oće i spojler i platformu u jednom-zašto ne
Evo ti za primjer ona Grabovčeva krma, to je navodno studija
izgleda ka da je projektira neko pod utjecajen LSD-a, ružna za pop..., a šta tu ma inovativno-ništa!
Vidija san i ja nespretnih pokušaja gradnje spojlera, ka što je i moj na elanu, nije savršen ali obavlja posa jeb@čki, i to san napadnut u počecima da san uništija kaić a on je tek sad posta ono pravo.
Graditi se mora korablju iz snova, da nam slavi rod...