Svaka čast, lijepo urađeno ! Ja sam cijelo vrijeme u glavi imao sliku dva komada blažujke sa rupicama za podizanje na krajevima. Ovako izgleda ljepše nego šta sam zamislio
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
Po koverti i bokovima našpricam dvije ruke primera, završni sloj ide u dvije do tri ruke ovisno o boji. Na podvodni dop 3 ruke primera sa rodulom i manje razrijeđivača
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
Davno je bilo pa sam zaboravio, ali meni se svakako isplatilo