MURTER 600 je napisao/la:Do sada je svaki vitar sto pa ce i ovaj.!Kažeš da si zaštitio rupu najlonom i ni kiša nije ulazila ,onda sacekaj mogucnost vađenja
barke i vani napravi "kako Bog zapovijeda" odnosno struka.Strplenja i sve ce biti kako treba.
Tako će najvjerojatnije i biti Meni je jedino prednost da mi je struja u blizini barke čak i kad je ona u moru iako je to sve najbolje raditi na suhom.
Vađenje planiram duže vremena jer je moram kompletno renovirat ali me strah da mi vjetar koji nam svake godine radi probleme ne sruši barku sa cokova jer je ipak moram razdignuti od poda zbog drugih radova.Do sada je većinu barki kao primorka,dalmatinka i sl. sa unutarnjim motorima koje su bile razdignute oko pola metra od tla srušilo bez problema.Prošle je godine jednu vegu koja je bila naopako okrenuta i na samome podu vjetar prevrtao 10-ak metara , susjedovu batanu također na podu i naopačke okrenutu odneslo dalje od 20 metara a svojim sam očima vidio kako je gumenjak od nekih 4,5-5 metara sa plastičnim dnom,konzolom, svom opremom i motorom od 40 ks diglo iz mora i prevrnulo ga naopačke pa mi je čak sigurnija barka kad je u moru jer ovdje zbog uskoga kanala pušu gadni refuli da čovjek ne povjeruje.