Dok moš micat prstima XD.
Staviš malo više katalizatora i stiska ona bez obzira šta je zima.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
kapetan kuka je napisao/la:Jutarnje temperature se sada kreću oko 4 stupnja a tokom dana većinom i nema sunca jer ono j...no brdo sve zaklanja.Jedino mi bura može pomoći da se to brže osuši ili da eventualno malo probam sa fenom.Bit će tu 3.14zdarija koliko hoćeš.
som je napisao/la:Josme nemoj mu komplicirati s kalupom izvanka. Puno lakše i jednostavnije je da radi iznutra prema vanka i napravi malo starije pa višak pobrusi i stavi gelcoat.Nema jednostavnijeg načina.
bananko28 je napisao/la:jebote filozofija, ko da radi gitaru
josme je napisao/la:som je napisao/la:Josme nemoj mu komplicirati s kalupom izvanka. Puno lakše i jednostavnije je da radi iznutra prema vanka i napravi malo starije pa višak pobrusi i stavi gelcoat.Nema jednostavnijeg načina.
Kalup izvana napraviš za po ure i jednostavnije je nego brusiti i obrađivati razne naljepnice izvana..a da ne govorim o kvaliteti rada i jednostavnosti..nalijepiti nešto iznutra pa raditi izvana nikako nije dobro jer nikada nećeš postići kompaktnost materijala..a probao sam raditi i jedno i drugo pa znam o čemu pričam...ako dobro napraviš kalup izvana ,imaš mogućnost da ti je sve gotovo kad ga skineš ..samo malo obrade i u more..bez puno štukiranja i brušenja a ne trebaju ni razne šprice ni kompresori za pituranje..bananko28 je napisao/la:jebote filozofija, ko da radi gitaru
....A bi ti svirao na gitari ako je zakrpana izvana sa ivericom...
Kaže narod ...ili jebi ili odjebi..ili u prijevodu..kad radiš napravi kako treba jer svako djelo govori o majstoru...ili fušerantu..
MURTER 600 je napisao/la:josme je napisao/la:som je napisao/la:Josme nemoj mu komplicirati s kalupom izvanka. Puno lakše i jednostavnije je da radi iznutra prema vanka i napravi malo starije pa višak pobrusi i stavi gelcoat.Nema jednostavnijeg načina.
Kalup izvana napraviš za po ure i jednostavnije je nego brusiti i obrađivati razne naljepnice izvana..a da ne govorim o kvaliteti rada i jednostavnosti..nalijepiti nešto iznutra pa raditi izvana nikako nije dobro jer nikada nećeš postići kompaktnost materijala..a probao sam raditi i jedno i drugo pa znam o čemu pričam...ako dobro napraviš kalup izvana ,imaš mogućnost da ti je sve gotovo kad ga skineš ..samo malo obrade i u more..bez puno štukiranja i brušenja a ne trebaju ni razne šprice ni kompresori za pituranje..bananko28 je napisao/la:jebote filozofija, ko da radi gitaru
....A bi ti svirao na gitari ako je zakrpana izvana sa ivericom...
Kaže narod ...ili jebi ili odjebi..ili u prijevodu..kad radiš napravi kako treba jer svako djelo govori o majstoru...ili fušerantu..
Bravo josme, tocan odgovor kapetan kuka;poslušaj josma jer je imao priliku steci iskustvo na radu.( grašo)
som je napisao/la: .... a ovako i onako mora vanjsku stranu brusit, kitat i đelkotirat....
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.